Edda Pauksoni 2009. aasta horoskoop

Tiit Reinberg
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edda Paukson
Edda Paukson Foto: Arno Saar/Õhtuleht

Selle aasta planeediseisud pakuvad soodsat võimalust tugevdada vanemate ja nende täiskasvanud laste vahelist usaldust ning omavahelisi sidemeid.


See on aasta, kus olenemata raskustest tööl, suhetes, rahanappusest, peaks iga eestimaalane need mured kohe n-ö maha raputama ning häälestama end tegevusele, mis teda positiivselt meelestab. Tegelge hobide, lemmikloomade, aiatööga, külastage sõpru, lugege, kaunistage kodu. See pole mitte põgenemine probleemide eest, vaid endale aja andmine, et hakata tasapisi, distantsilt vaadates oma põhiprobleemidele lahendusi leidma.


Kesk- ja vanemaealistel on kogemusi raskete aegadega toimetulekuks, seega ka veidi kergem oma kogemustele toetudes elu uuesti tasakaalu viia.


Oluliselt raskem on noortel peredel, sest äkki on kõik muutunud nii keeruliseks. Pangalaen, tööpuudus, pingestunud suhted.


Nüüd ongi õige aeg küsida nõu vanematelt ja kogenumatelt inimestelt. Igasugune uhkus ja valehäbi tuleb kõrvale jätta. Uskuge - saate head nõu, eriti kui asi puudutab rahaprobleeme ja säästlikumat majandamist.


Planeediseisud soosivad partnerite vahelisi arutelusid probleemide lahtiharutamiseks. Parimad ajad selleks leiate, kui sirvite 2009. aasta «Astroloogilist abimeest».


Oleks ju äärmuslik ja rumal tülide pärast oma suhted katkestada, olgu siis tüli allikas raske rahaseis või mõni muu asjaolu. Olles ühise arupidamise tulemusel suurematest raskustest jagu saanud, märkate, et olete kaaslasega märksa lähedasemaks saanud.


Ühisel jõul raskuste ületamine lähendab partnereid kindlamalt kui miski muu - see ju vana äraproovitud tõde.


Aasta lõppedes leiate, et aasta oli igati meeldiv, sest lähendas teid oma vanematele, lastele, sugulastele, sõpradele ja naabritele, ning leiate, et on suhteid, mis kaaluvad üles rahamured.


Igasuguste sekelduste ärahoidmiseks on mõistlik enda tarbeks välja kirjutada ajad, mil Merkuur liigub retrograadselt. Need ajad leiate hõlpsalt 2009. aasta «Astroloogilisest abimehest».


Samas on ka kirjeldatud selle seisu mõjusid meie elule ja tegemistele. Lisaks leiate 365 päeva kohta kasulikke nõuandeid ja ka hoiatusi, mis neid arvestades muudavad teie elu kindlasti sujuvamaks.


Soovin teile selleks aastaks rahu, üksteisemõistmist, armastust ja pikka meelt. Haarake kinni igast õnnekillukesest, mida aasta teile pakub.


Edda Paukson

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles