Lauri Saatpalu soovitab väljakukkunutel tungivalt jätkata

Eger Ninn
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Saatpalu.
Lauri Saatpalu. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

«Kaks takti ette» žüriiliige Lauri Saatpalu arvates mingit saladuslikku eduvalemit noorel lauljal olema ei pea, et «Kahes taktis» edukas olla.

Põhiline on ikkagi, et peab hästi laulma ja ka mõjuvalt esinema. Küll aga lisab Lauri kohe juurde: «Mina ei tea, mis sealt silmadest paistma peab, aga vahel see paistab ja vahel mitte. Kui paistab, on korras!»

Eelmise saate žürii valikut kommenteerides ütleb Saatpalu, et Madis Arro on seni väga targalt esinenud: «Laulja ei peagi esitama lugusid, mis talle endale ei sobi või meeldi. Et siis kõik saaks tänitada, et näe, ei sobi ju! Pole olemas ühtegi lauljat maamuna peal, kes kõike võrdselt hästi esitaks.»

Lauri Saatpalu arvates on Madis oma tugevused eeskujulikult välja toonud, pannes esinemistesse midagi ka endast ja tehes veidi isemoodi.

Sõnumihääletusel ülekaalukalt televaatajate lemmiku tiitli saanud Kelly Tomsoni kohta ütleb Lauri: «Seekord võitis küll demokraatia! Olen jätkuvalt seisukohal, et Kellyl on väga ilus 15-aastase tüdruku hääl ja kui ta ise tahab, siis kõik eeldused heaks muusikuks saada on olemas. Mõne aasta pärast.»

Noortele andekatele lauljatele, kes seekord «Kahes taktis» edasi ei saanud, on Saatpalul vaid üks sõnum: «Soovitan tungivalt jätkata!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles