Kanadalane soovitas tema eksnaisega seksinud meestel HIV-testi teha

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HIV-test.
HIV-test. Foto: AFP / Scanpix

Kanadas elav mees soovitas tema eksnaisega seksinud meestel HIV-testi  teha.

Percy Whitemani kinnitusel sai ta HI-viiruse Tai päritolu eksstripparist abikaasalt Suwalee Imkhongilt, kirjutab abc.net.au.

«Tean, et mu endise naisega on seksinud mitmed mehed. Olen õnnelik, et sain nakatumise jälile varases faasis,» sõnas Whiteman.

Whitemani kinnitusel sai ta  enda nakatumisest HI-viirusesse teada 2004. aastal, kui paljastus, et abikaasa on viirusekandja.  

Mees andis abikaasa tahtliku nakatamise süüdistusega kohtusse. Kohus mõistis naise süüdi ja määras talle 2007. aastal kolme aasta pikkuse vangistuse.

Imkhong tuli Kanadasse 1995. aastal ning töötas Torontos tantsijana.  Tailanna ja kanadalane abiellusid 1997. aastal.

«Mu eksnaine oleks pidanud avalikustama, et ta on viirusekandja. Peale minu on ta veel kümneid mehi võinud nakatada. Arvan, et vanglakaristusest on tema karistamiseks vähe,» sõnas kanadalane.

Pärast vangistust võib Imkhongi Kanadast väljasaatmine oodata, kuna tal oli ajutine elamis- ja tööluba ning ta ei ole Kanada kodanik.

«Ta valetas ning on paljude eludega riskinud. Sain selle naise tõttu õppetunni kogu eluks ning tean, et minu olukorras on veel mehi,» lisas Whiteman.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles