Abieluväliste suhete lehekülg langes ülekaalulise modelli kriitika alla

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Abieluväliste suhete lehekülge reklaamitakse ülekaalulise modelliga
Abieluväliste suhete lehekülge reklaamitakse ülekaalulise modelliga Foto: SCANPIX

USAs reklaamib üks abieluväliseid salasuhteid pakkuv kohtingulehekülg end ülekaalulise modelli abil.

Jacqueline´i nime all esinev modell mõistis tema pildi kasutamise kõrvalsuhete loomise reklaamimiseks hukka, kirjutab Daily Mail.

USA rõivasuurusega 32 modell sõnas, et lehekülg kasutas temast pilti, mis tehti aastaid tagasi. Ta müüs selle pildi kunagi pildiagentuuridele.

Firma avastas Jacqueline`i pildi  ning pani juurde lause «Did your wife scare you last night?»

Selle kohtingufirma suur reklaam ilmus hiljuti väljaandes New York Metro.

Jacqueline lisas, et selles reklaamis mõnitatakse ülekaalulisi ning kutsutakse üles oma partnereid petma.

«Maailmas on naisekeha suhtes tekitatud palju probleeme ja eelarvamusi. Sellise diskrimineerimise all ei kannata vaid ülekaalulised, vaid kõik naised. Saledale naisele võib see reklaam öelda, et kui sa ei jää saledaks, siis mees petab sind,» selgitas Jacqueline.

Ta lisas, et ülekaalulised naised võivad aga reklaamist välja lugeda, et neil ei ole kunagi võimalik armastust ja kallimat leida.

Jacqueline`i arvates näitab abieluväliste suhete lehekülg petmist kui normaalset asja. Samas aga tehakse seda ajupesuga, milline ei tohiks naisekeha olla.

«Selle reklaamiga edastatakse informatsiooni, et kui partner ei vasta ühiskonnas kehtivale ideaalkeha nõuetele, siis tuleb teda petta ja leida armuke, kes vastab,» jätkas modell.

Ta lisas, et eetika seisukohast on üleaisalöömist propageeriv firma ebaeetiline ning saab kasu pettusest.

«See on umbes sama, kui vägistaja sõnul sundis naise välimus teda vägistama,» selgitas modell.

Jacqueline`il on internetifirma Big Beautiful Women, milles ta jagab endasarnastele näpunäiteid ning ka lehekülg, kus ta enda kehavõlusid reklaamib.

Naise arvates on suur vahe tema lehekülje ja mehi oma abikaasasid petma kutsuva lehekülje vahel.

Salasuhteid pakkuva lehekülje looja Noel Bidermani sõnul ei ole nende eesmärgiks abielusid lõhkuda. Pigem aitavad nad abieludel hoopis püsima jääda ja paaridel endas selgusele jõuda.

Pilti vaata siit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles