Galerii: Ewert and The Two Dragons andis akustilise kontserdi

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ewert and The Two Dragons andis teisipäeval Solarise keskuse Apollo raamatupoes tasuta akustilise kontserdi ja ühtlasi jagas bänd ka kõikidele soovijatele autogramme.

Vaata pildigaleriid!

Kolmapäeval, 9. novembril astub Ewert and The Two Dragons Nokia kontserdimaja lavale, et anda oma 2011. aasta viimane kontsert Tallinnas.

«Kolmapäevasel kontserdil on meil plaanis mitu üllatust – kõigepealt on meil rõõm tutvustada tõsiselt head indie bändi Skilla, kellest ma Rootsis õppides vaimustusse sattusin – bändis musitseerivad muuseas ainult naised – ja ütlen väikese vihjena, et sel korral on lisaks meile neljale laval veel mõned andekad tegelased, pisike pasunate-trio kui nii võib öelda,» rääkis kitarrist Erki Pärnoja.

Kolmapäevase kontserdi salvestab ETV ning iga kontserdikülastaja saab sündmuselt kaasa unikaalse koodiga download-kaardi, mille abil on mõned päevad hiljem võimalik kontsertsalvestus alla laadida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles