Youtuber Anita Sibul šokeeris nappides bikiinides fänne ja paljastas häbenemata peaaegu kõik kehakumerused

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anita Sibul.
Anita Sibul. Foto: Martin Dremljuga/Anita Sibul

Noor ja ilus youtuber Anita Sibul tellis endale terve posu moekaid riideid. Tellitud asjade hulgas olid ka disainerbrändilt malli võtnud stiiliga bikiinid, mis neiule selga sobisid kui valatult, aga fantaasiale vähe ruumi jätsid. 

Peamiselt moe- ja iluvaldkonnast videosid tegev Anita Sibul proovib tihti järgi, kas ühest või teisest kohast tellides oma raha eest ka unistatud kauba saab. Lisaks mitmetele kleitidele ja kostüümidele tellis neiu sel korral ka Meshki bikiinide järgi tehtud odavama variandi. 

Kõnealused Meshki bikiinid ei olegi üle mõistuse kallid, pigem jätavad paljud tellimuse esitamata, sest pole piisavalt enesekindlad, et riskantselt kõrge ja kitsa lõikega pükse kanda. Anital aga enesekindlusest puudus ei ole ning põhjust häbenemiseks ammugi mitte!

Neiu teeb mitmel korral nädalas trenni ning toitub tervislikult, tulemus uues videos oma silmaga nähtav. Lisaks hoolitsevad mitmed puhkusereisid tema kauni jume eest ning kauneid bikiine läheb kindlasti tulevikus tarvis. Foorumites tekitas video aga omajagu furoori: paljud peavad lõiget liiga paljastavaks, et internetis näidata, samas kui teised Anita kehapositiivsust ja julgust kahel käel tervitavad. 

Anita Sibul
Anita Sibul Foto: Kuvatõmmis/Youtube
Anita Sibul
Anita Sibul Foto: Kuvatõmmis/Youtube

Ülejäänud selga proovitud kaupa ning Anita kanalit vaata SIIT!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles