Bieber tegi avalduse USA televisioonis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Justin Bieber - Under The Mistletoe
Justin Bieber - Under The Mistletoe Foto: Justin Bieber

Popstaar Bieberi ümber lahvatanud isaduse skandaal on teinud noormehe elu viimasel ajal üsna kibedaks.

Laulja edastas oma kommentaarid selle kohta esialgu vaid Twitteri vahendusel, üritades kõike ümber lükata, kirjutas Monsters and Critics.

Kuna asi kogub üha enam tuure, siis tegi Bieber nüüd ka avaliku pöördumise USA televisiooni vahendusel. Mees ütles: «Tahan öelda vaid seda, et kõik need süüdistused ei vasta tõele. Ma tean, et olen märklaud, aga ma pole  ohver.»

Väidetavalt leidis suguakt aset pärast Bieberi Los Angelese kontserti lava taga möödunud aasta oktoobris ja kestis vaid 30 sekundit. Staari väitel ei saa see aga tõele vastata, kuna siirdub alati pärast šõud otsejoones autosse. «Pöörane, kuidas mõned inimesed lihtsalt mõtlevad välja igasuguseid valesüüdistusi. Aga tõe huvides olgu märgitud, et mitte miski ei vasta tõele.» Küsimusele, kas Bieber üldse teab, kes on Mariah Yeater, vastas staar: «Ma pole mitte kunagi seda naist kohanud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles