Bale ja Blanchett on seotud kahe Terrence Malicki filmiga

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cate Blanchett
Cate Blanchett Foto: DANIEL MUNOZ/REUTERS

Christian Bale ja Cate Blanchett on mõlemad kinnitatud Terrence Malicki kahe eelseisva filmi peaosadesse. Mõlema projekti rahvusvahelise levi eest hoolitseb kompanii nimega FilmNation, kes tutvustab projekte potentsiaalsetele ostjatele sel nädalal toimuval American Film Marketil, kirjutas forumcinemas.ee.

«Lawlessi» osatäitjate nimistusse kuuluvad sel aastal totaalseks kinoekraanide valitsejaks osutunud Ryan Gosling («Rumal pöörane armastus», «Ohtlik sõit»), Bale, Blanchett, Rooney Mara («Sotsiaalvõrgustik» ja eelseisev «Lohetätoveeringuga tüdruk») ja Haley Bennett («Marley and Me»).

Teise Malicki filmiga, mis kannab pealkirja «Knight of Cups», on hetkel seotud Bale, Blanchett ja Isabel Lucas («Surematud», «Transformerid: Langenute kättemaks»).

Mõlemad filmid on tootmise algstaadiumis ja lähevad kaamerate ette järgmisel aastal ning paralleelselt. Lugude üksikasju hoitakse hetkel saladuses, kuid tegu on kahe eraldiseisva narratiiviga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles