Viska pilk peale: «Vallaline» Nicki Minaj käib kohtamas kahe mehega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nicki Minaj.
Nicki Minaj. Foto: Instagram / Scanpix

Räppar Nicki Minaj avaldas, et käib kohtamas mitte ühe, vaid kahe mehega. Naine on korralikult suhetemaailma sukeldunud pärast seda, kui ta esimest korda pärast 15. eluaastat taas vallaline on.

35-aastane räppar avaldas oma suhtestaatuse Elleni jutusaates. Ilma kellegi nime välja toomata sõnas Nicki: «Minu elus on uus poiss, aga me võtame temaga asju rahulikult. Aga siis on veel ka uuem poiss, kes on minu elus olemas olnud mõned nädalad.»

Naine täpsustas selle peale, et ta ei ole kummagagi suhtes ja võtab meestega asju vabalt, vahendas Metro.

Nicki läks 2014. aastal lahku kaasräpparist Safaree Samuelsist, kellega ta oli koos üle kümne aasta. Seejärel veetis ta kaks aastat koos Meek Milliga, kes on samuti räppar. Nicki ja Mill läksid lahku 2017. aasta jaanuaris.

Nicki selgitas: «Ma olin mingi aeg suhtes Meekiga, kuid see lõppes, ja see oli vahest väga mürgine. Aga meil oli koos ka häid aegu ja siis me lõpetasime.» Pärast selle suhte lõppu on Nicki enda sõnul elanud vallalise elu ning on praegu palju õnnelikum.

Nicki Minaj saabumas MTV videomuusika auhinnagalale.
Nicki Minaj saabumas MTV videomuusika auhinnagalale. Foto: Doug Peters / Doug Peters/EMPICS Entertainment
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles