Arianat ebasobivalt puudutanud piiskop tegi avaliku vabanduse: see oli lihtsalt üks ebaõnnestunud nali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pastor Charles Ellis speaks as he stands with singer Ariana Grande after she performed at the funeral service for Aretha Franklin at the Greater Grace Temple in Detroit, Michigan, U.S., August 31, 2018. Picture taken August 31, 2018.  REUTERS/Mike Segar - RC1A21CEEE50
Pastor Charles Ellis speaks as he stands with singer Ariana Grande after she performed at the funeral service for Aretha Franklin at the Greater Grace Temple in Detroit, Michigan, U.S., August 31, 2018. Picture taken August 31, 2018. REUTERS/Mike Segar - RC1A21CEEE50 Foto: MIKE SEGAR / REUTERS

Aretha Franklini matust juhtinud piiskop vabandas avalikult, et Ariana Grandet laval ebasobilikult katsus.

Ariana esindas Soulikuninganna jumalateenistusel, kus esitas naise hitti «(You Make Me Feel Like) A Natural Woman». Piiskop Charles H. Ellis III juhatas matust ja tervitas Arianat pärast ta esinemist, asetades ühe käe vastu neiu vasakut rinda. 

Ariana Grannde ja Piiskop Ellis.
Ariana Grannde ja Piiskop Ellis. Foto: AP/Scanpix

Pärast internetis lahvatanud pahameelt tegi piiskopp avaliku avalduse, milles juhtunu eest vabandas: «Minu kavatsustes ei ole kunagi katsuda ühegi naise rinda.»

«Ma ei teagi, ma arvan, et ma lihtsalt panin oma käe tema ümber,» sõnas Ellis. «Võib-olla ületasin piiri, võib-olla olin ma liiga sõbralik või familiaarne, kuid siiski, ma vabandan.»

«Ma embasin kõiki naisartiste ja meesartiste, kõiki kes esinesid. Ma surusin nende kätt ja kallistasin neid. Siin kirikus me kirikus oluline osa. Armastus on meile oluline.»

«Viimane asi, mida teha tahan on juhtida sellelt päevalt tähelepanu kõrvale. Oluline on Aretha Franklin,» kirjeldas mees, lisades intervjuu lõppedes, et pärast 9 tunnist tseremoonijuhtimist ebaõnnestus ta Arianale tehtud nali ning vabandab kõigi ees, kes juhtunust häiritud oli.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles