Venelaste ignoreerimine peab Ženja Fokini arust lõppema

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laulupealinna neljas saade - lava ees ja lava taga. Tanja Mihhailova
Laulupealinna neljas saade - lava ees ja lava taga. Tanja Mihhailova Foto: Viktor Burkivski

«Laulupealinna» üks ekspertidest Ženja Fokin leiab, et saate võitu vääriks enim Kohtla-Järve.

«Kindlasti Kohtla-Järve. Me ei saa investeerida ja putitada ainult mingit ühte kohta. Pärnu on lahe suvepealinn ja Tartu on ka oma tunnusmärkidega kuulus. Teid ainult ehitame ja remondime Tallinnas, aga Kohtla-Järve?» küsib Fokin.

Noormees leiab, et tegemist on siiski Eesti ühe väga tervikliku osaga, mida ei tohiks tähelepanuta jätta. «Me ei saa iniseda, et nad ei oska seal eesti keelt. Sest tegelikult oskavad ju küll. Mida rohkem me ise oma tähelepanu sinna pöörame, seda rohkem tõuseb ka nende huvi meie vastu,» usub Fokin.

Kui praegu antaks «Laulupealinna» võidufond Ženja Fokini kätte ja mees peaks valima, kuhu see paigutada, valiks ta kindlasti Kohtla-Järve.

«See koht on selle ära teeninud. Kohtla-Järvet esindav Tanja Mihhailova on samuti iga lavale toodud muusikalise žanriga enda artistlikku võimekust tõestanud,» hoiab Fokin pöidlaid Ida-Virumaale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles