The Sun trikitab meedia ja fännidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Padar & The Sun andis Rock Café's silent rokk-kontserdi.
Tanel Padar & The Sun andis Rock Café's silent rokk-kontserdi. Foto: Jelena Rudi

Fännid muutusid ärevaks, kui märkasid, et Tanel Padar & The Sun selleaastase klubituuri «Club Attack» plakatilt puudub klahvpillimängija Tomi Rahula ja pöördusid bändi poole Facebookis, et uurida, kas mees on bändi hüljanud.

Tomi Rahula jäi telefoni teel kättesaamatuks ja Õhtuleht pöördus küsimuse välja selgitamiseks bändi mänedžeri Danel Pandre poole, kellele tegi küsimus klahvpillimängija saatuse kohta ilmselgelt nalja.

«Tomi on endiselt bändis ja kõik on kõige paremas korras. Kes ei usu, tulgu kontserdile ja veendugu oma silmaga,» reklaamis Pandre ees ootavat kontserti.

Rahula plakatilt puudumist selgitas mees järgmiselt: «Ütleme siis nii, et see on kaalutletud reklaamitrikk, millega avalikkuse huvi ülal hoida,» muigas mänedžer ja selgitas, et pilt sai plakatile valitud lihtsalt fotosessioonist, millest Tomi töistel põhjustel ei saanud osa võtta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles