Ärge jätke võtmeid väljapoole! Ott Kiivikal nüüd lõpuks ukselävi, millest pruut üle kanda!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Madis Sinivee / PM/Scanpix Baltics

Sportlane, äri- ja telemees Ott Kiivikas on jõudnud oma elus ühte õnnelikku aega - kallimaga soetati ühine kodu, mille võtmed lõpuks õnnelike omanike valdusesse jõudsid. 

Ott jagab rõõmust pakatavat pilti, mille allkirjas teatab, et koos kallima Gajane Filantšukiga on soetatud ühine kodu, mille esiukse nüüd oma käe ja isikliku võtmega lahti saab keerata. Eks see pesapunumine ole üks pikk ja aeganõudev ettevõtmine, seega on ka Otil ja Gajal lähikuudel ees veel omajagu sebimist, et majakarp seespidiselt elu- ja mõnukõlblikuks muuta. 
Õnne ja jõudu!

Juuni alguses oli juttu, et Eesti esikulturistil Ott Kiivikasel on käsil pesapunumisprojekt Tallinna piiril Laagris. Nüüdseks on aga see projekt peaaegu valmis ja Ott sai tema kallima  uue kodu võtmed kätte. "Kaua tehtud kaunikene! Uus õnnepesa on valmis ja ootab uusi asukaid?. Eks lõpliku valmimiseni läheb veel aega, kuid täna siiski märgiline päev. Meie uus ühine kodu!" kirjutas Ott oma pildi alla.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles