Kes on Lambandaz? 20-aastane «mees metsast» on oma muusikaga kogunud juba tuhandeid jälgijaid

Kadi-Maarja Võsu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Räppar Lambandaz
Räppar Lambandaz Foto: Lambandaz

Eesti räpimuusika kirevasse maailma on jõudsalt sisenemas uus tegija Lambandaz, kelle värske lugu on kogunud juba tuhandeid kuulamisi. 

Raplamaa 20-aastane Lambandaz on enda sõnutsi muusikaga kokku puutunud juba aastaid, kuid räpiga on ta tegelenud aktiivselt pelgalt selle aasta algusest ning enne veel kui lavalaudu vallutama tormab, soovib ta albumi kallal töötada. Sel aastal see tõenäoliselt ei ilmu, kuid kaks uut lugu on juba soolas. 

Hetkel on noormees üllitanud tundelisi ja sügava sisuga lugusid, mis esmapilgul traditsioonilise peoõhtu jalakeerutamisplaylisti ei kuulu. Kümned kommenteerijad Youtube-i postitatud video all on kuulamiseks aega leidnud ning kinnitavad, et meeldib.

Ennast uue värske tegijana Lambandaz ei tunne, nimetab selleks hoopis Nublut. Ja võib-olla tõesti teeb noormees praegu kaasaegses võtmes midagi, mis 10-aastat ja rohkem tagasi EHH-i maastikul võimutses. Tundeküllane räpp, kurblike refräänidega. Mäletavad fännid kindlasti veel Faze'i lugu «Ingel» või CutMasta «Kuukivid & Pärlid». 

Sügava sisuga noormees ütleb, et teeb lihtsalt seda, mis südames tunneb õige olevat ning pühendub muusikale ega muule mõtlegi. Alustuseks sellest piisab! 
Kuula Lambandaze värsket lugu «Tule annan sulle käe» ja eelmist lugu «Tunne nii vaba» ning anna teada, kas tegemist on Eesti räpimaastiku uue superstaariga?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles