Kuhu Siret jäi? Abielumees Martin Repinski ilmus arvamusüritusele salapärase kaaslasega (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Тайро Луттер

Jõhvi vallavanem Martin Repinski jäi eile, 29. augustil Narvas toimunud Postimehe Trehvunksil silma võluva kaaslase seltsis. Elu24 võttis vallavanemaga ühendust ning uuris, kes on see kaunis näitsik, kellega ta arvamusüritust väisas ja kuhu jäi Siret?

Pealtnägijatele hakkas eksminister Martin Repinski üritusel silma kauni blondiiniga, kellele praegune Jõhvi vallajuht aktiivselt banketisaalis vaba kohta otsis ja lõpuks oma kaaslannaga presidendi lauas maandus. 

Kohalviibija sõnul Repinski abikaasat ja väikelapse ema, riigikogu liiget Siret Kotka-Repinskit, pidulikul üritusel ei olnud.

«Tegemist on meie volikogu aseesimehega,» sõnas Repinski Elu24-le. «Siret oli sel ajal Tallinnas,» lisas ta. 

Muuhulgas uuris Elu24 ka, kuidas Siretil ja lapsel läheb. «Lapsel läheb väga hästi, õpib vaikselt kõndima,» sõnas mees.

Riigikogu keskerakondlastest liikmed Siret ja Martin abiellusid 30. aprillil 2017. aastal Narva õigeusu kirikus. Uhke pulmapidu peeti Mäetaguse mõisas. 

Martin Repinski ja Siret Kotka pulm. 
Martin Repinski ja Siret Kotka pulm. Foto: Ilja Smirnov

2017. aasta 9. oktoobril sündis paari perre poeg, kellele pandi nimeks Morgan. «Me oleme rõõmsad, õnnelikud ja tunneme end hästi,» kommenteeris toona värskelt isaks saanud Repinski.

Südamenädala puhul tervisekontroll riigikogus. Pildil Martin Repinski lapsega. Tallinn, 03.04.2018
Südamenädala puhul tervisekontroll riigikogus. Pildil Martin Repinski lapsega. Tallinn, 03.04.2018 Foto: Mihkel Maripuu / PM/Scanpix Baltics
Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles