Meesfänn Helen Adamsonile: võta viis kilo alla, siis oled kuum!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Adamson.
Helen Adamson. Foto: Helen Adamson/ Instagram

Imekaunis lauljanna Helen Adamson jagas sotsiaalmeedias fänni kirja, milles soovitati kaalus alla võtta. Enesekindel naine ei lasknud negatiivsusel end aga grammigi mõjutada, vaid andis rahumeelse vastuse, inspireerimaks ka teisi.

Särtsakas ja avara maailmavaatega Helen on hiljuti jaganud endast mitmeid lummavaid fotosid. Temast õhkub naiselikkus, elurõõm- ja enesekindlus. Ei oska isegi mõelda, kuidas võiks keegi naist vaadates mõelda, et ta endas midagi muuta peaks.

Helen võttis saadud kommentaari, aga väga elutervest vaatevinklist, ega hakkanud plaanima, kuidas dieeti pidada: «Ma ei saa öelda, et ma ei tundnud seda lugedes midagi. Ma ei tunudnud ennast halvasti, ma ei hakanud arvama, et olen paks, sest suvaline inimene ütles nii, aga mul oli mul kahju sellest mehest,» kirjutas ta pildi allkirjas. 

 

I haven't been bodyshamed for a long time. But yesterday I received a letter stating: "Helen, loose 5kg, and you'll be hot!" ? • I can't say that I didn't feel anything when I read it. I didn't feel bad about myself, I didn't start to think that I am fat because a random person said so but I did feel bad about the guy. • I can't imagine a life where I don't have any of the true values and my life is just about looks and what the outside world thinks of me. And yeah, spreading beliefs that a completely healthy woman is fat, is equally awful. I believe that if you don't appreciate what really matters, you can not have genuine happiness in life as well. • I am happy that I am confident enought not to have my self image shaken because of others opinion but there are so many people who might take these comments to heart. I just want to say that don't let anyone tell you what you are and what you are not! Maybe exept your doctors medical opinion ? #wowyager #loveyourself #armastaennast ?@taavitonnisson

A post shared by Helen Adamson (@helenadamson) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles