VIDEO: Heida pilk Tallinnasse kerkivale megakeskusele, mille krooniks on hiiglaslik vaateratas (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
T1 kaubanduskeskus
T1 kaubanduskeskus Foto: Kuvatõmmis

Oktoobris kerkib Tallinna panoraamile midagi seniolematut. Värske Ülemistel avatava T1 kaubanduskeskuse korrusele kerkib baltikumi suurim meelelahutuskeskus, mille kroonjuveeliks 120 meetri kõrgune vaateratas. 

Tallinn saab oktoobris endale ühe vägeva linnalisa. Skypark on regiooni suurim siseruumides kogupere meelelahutuskeskus – Euroopa suurim batuudikeskus, ligi 10 meetri kõrgused ronimislinnakud, 360⁰ 4D kino ja teaduskeskus on mõned atraktsioonidest, mis pakuvad aastaringselt ajaveetmisvõimalust nii suurtele kui väikestele. Kõige rohkem furoori on tekitanud hoone katusele kerkiv Euroopas ainulaadne vaateratas. Mis muudab jäädavalt Tallinna legendaarset kilukarbisiluetti ning avab Tallinna, 120 meetri kõrguselt, täiesti uuest vaatenurgast.

Euroopas ainus hoone katusel asuv vaateratas  on 27 ilmastikukindla gondliga, mis pakuvad vaadet Tallinnale 120 m kõrguselt üle merepinna.

Euroopa suurim batuudikeskus koos Eestis uudsete batuudi-palliväljakutega.

Keskus on avatud aastaringselt.

Vaata videot, mida põnevat juba oktoobris avastama saab minna!

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles