Tegijatel juhtub: last saada üritanud paar, sai teada, et on aastaid valet «auku» kasutanud

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Naine voodil. Pilt on illustratiivne
Naine voodil. Pilt on illustratiivne Foto: Karli Saul / SCANPIX BALTICS

Neli aastat rasestuda üritanud naine, pöördus koos abikaasaga abi saamiseks arsti juurde. Tervisega kõik hästi, kuid teadmised olid pisut vajaka jäänud. 

Doktor Liu Hongmei, kes töötas Hiinas, Bijie linnas, Guizhou provintsis ühes haiglas vabatahtlikuna, avaldas kurbnaljaka loo seal töötamise ajal juhtunud insidendist. 

Hiinast pärit 26-aastane mees ja tema 24-aastane abikaasa olid üle nelja aasta endale perelisa soovinud, kahjuks tulutult. Naine kurtis, et vahekord on tema jaoks ebatavaliselt valulik ja ebameeldiv, kuid pisipere nimel kannatas kõik vapralt ära. Kui aga viimses meeleheites arstilt abi otsima mindi, selgus, et naise hüümen on endiselt terve ning last üritati saada vale sisenemistee kaudu. 

Naise ebatavalistele kaebustele valulikust vahekorrast reageerinud arst oli läbivaatusel lausa šokis. Selgus, et naine oli «süütu», kuid aanusesse mahtus vabalt kolm sõrme, mis tähendas, et paar oli lootuses perelisale neli aastat anaalseksi harrastanud. 

Arst andis segaduses paarile seksuaalõpetuse raamatud ning saatis koju uut perspektiivi avastama. Kuuldavasti olid nad usinad lugejad, sest juba mõne kuu pärast saabus rõõmusõnum 9 kuu pärast saabuvast beebist. 

Arsti sõnul ei ole ebatavaline, et seksuaalkäitumise ja -tervise osas väärarusaamu on. Eriti levinud on see vaesetes piirkondades, kus haridus ei ole kättesaadav ning seksuaalharidus on tabu, või olematu. Ometi on antud juhtum üks ekstreemsemaid. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles