Üksikema Helen Kõpp kommenteeris näitleja Madis Millingu imikute vastu suunatud kõnet: imik ikkagi käsu peale vait ei jää (4)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kõpp tegi endast bikiiniselfi ja kirjutas sügava jutu juurde
Helen Kõpp tegi endast bikiiniselfi ja kirjutas sügava jutu juurde Foto: Erakogu

Näitleja Madis Milling kirjutas kaks päeva tagasi enda Facebooki emotsionaalse postituse, kus kritiseeris vanemaid, et nad kontrollimatute lastega teatrietendustele lähevad ja teiste jaoks kogemuse ära rikuvad.

Elu24 võttis ühendust tõsielusaatest «Prooviabielu» tuntud Helen Kõpuga, kes kasvatab praegu üksinda pisitütart, ja küsis, mida tema Millingu väljaütlemisest arvab.

«Kõige olulisem on see, millise etenduse või üritusega tegemist on. Kui on etendus, kus nõutakse publiku poolt vaikust, siis mina beebiga ei läheks, sest tema potentsiaalne nutt ei ole minu kontrolli all. Kui on üritus, kus kõik võivad vabalt lärmata, siis mõistlik on ikkagi beebi kaasa võtta,» rääkis Helen.

Helen Kõpp
Helen Kõpp Foto: Facebook

Üksikema sõnas, et lapsega väljas käimine on oluline, sest kodus istumine on kahjulik nii lapsele kui ema vaimsele tervisele. Tema arvates oleks mõistlik integreerida ema ja beebi huvid.

«Näiteks mina armastan Terminaatori bändi ning Carmen armastab muusikat. Seega otsisin ürituse, kus beebi arvatavasti kedagi häirida ei saa. Eelkõige Carmeni tõttu läksime Terminaatori kontserdile (mainin ära, et tema nimi ei ole selle bändi laulu järgi valitud). Istusin lapsega kaugel taga otsas, et ma esiteks kedagi ei segaks ja teiseks, et muusika liiga vali ei oleks. Carmenile oli see imeline päev ning ta ei häirinud minu teada seal kaugel kedagi. Ka mina olin väga rahul, kuigi lavale ei näinud. Seega alati on võimalik kompromiss leida. Mina surusin oma huvid alla ning ei läinud lava ette näppu viskama," kirjeldas Helen enda kogemust. 

«Prooviabielu» Helen Kõpp
«Prooviabielu» Helen Kõpp Foto: Instagram/ Helen Kõpp

«Seega, ma arvan, et nii ühe puuga kõiki etendusi lüüa ei saa, kas imik võib minna või mitte. Imik on ka inimene ning tahab nautida elu, vähemalt saan seda enda lapse eest kosta. Lihtsalt peab arvestama, et imik ikkagi käsu peale vait ei jää, seega kui publikult nõutakse täielikku vaikust, siis beebi ei pruugi sellega hakkama saada. Kui on üritus, kus publik võib palju kaasa jutustada, on see arvatavasti sobilik ka beebile,» lisas Helen Kõpp lõpetuseks.

Kommentaarid (4)
Copy
Tagasi üles