Nüüd me teame, miks KLFi staar Wanda Dee tunde Tallinna lennujaamas passis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wanda Dee, KLF
Wanda Dee, KLF Foto: Youtube video

Lennuki maandumisest oli möödas tund, siis kaks, aga teda polnud kusagil. Retrofestivali We Love The 90s korraldajad olid juba mures, et nende üks peaesinejaid, kunagise menuka tantsumuusikaduo KLF solist Wanda Dee ei pääsegi Tallinna lennujaamast välja.

Wanda Dee lennuk maandus Tallinnas kella 19 paiku, kuid kui ülejäänud reisijad üksteise järel saabuvate lendude uksest välja voorisid, polnud kunagist staari kusagil. Kella 21 ajal lõid fotograafid käega ja lahkusid. 

We Love the 90s pressiesindaja Reno Hekkonens sai staari mänedžerilt vaid kinnituse, et kõik on korras ja Wanda Dee jõudis kindlasti Tallinna. «Arvatavasti on pagasiga mingi probleem,» sõnas ta õhtul Elu24-le.

Nüüd on teada, et Los Angelesest Eestisse lennanud Wanda Dee pagas ei jõudnuki koos temaga Tallinna. Hekkonensi sõnul läks pagas kaduma ümberistumise ajal Arlandas ning staar teatas, et ei lähe ilma pagasita kuhugi. 

Hekkonensi sõnul ootas Wanda Dee lennujaamas mitu tundi, kuni pagas järgmise lennuga Tallinna jõudis. «Tal olid seal tähtsad esinemise riided,» selgitas retrofestivali esindaja. «Meil oli ka vahepeal juba imelik olukord, et mis nüüd saab...»

KLF feat Wanda Dee astub festivalil üles reedel, 24. augustil kell 23.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles