Käed üles! Tanzevalnaja Volnal esinenud vene muusikatähed hullutasid rahvast täie raha eest

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Tallinna lauluväljakul toimus vene popmuusika vabaõhuvestival Tanzevalnaja Volna, kes oli kohale kutsunud tõelise vene popmuusika kahurväe. 

Vene popmuusika ikoon Vera Brežneva on tänapäeva säravamaid ja nõutumaid artiste slaavi muusikamaastikul. Poptrios Via Gra 2003. aastal karjääri alustanud Brežneva tõusis üheks suurimaks nimeks Venemaal peale 2008. aastal alanud soolokarjääri. Artisti lavashow on tuntud oma tempo ja  suurejoonelisusega. Venemaa ühe suurima seksisümboli Vera Brežneva superhittide rida ei vaja tutvustust: «Ljubov spasjot mir», «Dobroje utro», «Mamochka» ja teised suurlood on temast teinud Vene muusika  superstaari.

Poptrio Serebro on Venemaa üks menukamaid naisansambleid. Nende «Mama Ljuba», «Slomano», «Pereputala» jt on väga nõutud raadiohitid ja tantsusaalide lemmikud. Serebro on A-klassi superstaar juba kümmekond aastat ning pea iga nende uus laul saavutab kohe megahiti staatuse.

1990ndate keskpaigast tänapäevani väga edukalt laineharjal esinev Ruki Vverh! on vene popmuusika üks ulakamaid ja tantsulisemaid bände. «18 mne uže», «On tebja celujet», «Aljoshka» jt on jõudnud juba saada vene popmuusika retroklassikaks.

Virus on koheselt äratuntav «Nu gdeže vashi ruchki» ja mitmete teiste eelmise aastakümne hitiga. Artist on endiselt oodatud kõikidel suurematel slaavi festivalidel ja kontsertlavadel.

Julia Volkova alustas 2011. aastal peale T.A.T.U. laialiminekut edukat soolokarjääri nii Venemaal kui väljaspool. Mäletatavasti sai T.A.T.U. kuulsaks hittlaulu «All the Things She Said» videoga. Ka raadiotes ja tantsusaalides on see eelmise kümnendi üks omapärasemaid ja mängitumaid vene lugusi. T.A.T.U. keeras oma imagole veel vinti peale 2003. aasta Eurovisiooni lauluvõistlusel Riias, kus jäi lauluga «Ne ver, ne boisja» napilt teiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles