Hannes Võrno liigutav pöördumine seniteadmata tütrele: olen otsustanud elada sinule, et olla su kõrval, kui sirgud imeliseks naiseks (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hannes Võrno.
Hannes Võrno. Foto: Sander Ilvest / Postimees

Hannes Võrno andis oma värskes siirusest pakatavas blogipostituses mõista, et lisaks kahele pojale, on ilmas sirgumas ka tema seni teadmata tütreke.

Julgete väljaütlemiste ja omapärase huumoriga armastatud telemees ja poliitik Hannes Võrnol on praeguseks lõppenud kooselust Häli Veskaruga kaks poega. Viimati avaldatud blogipostitusega annab mees mõista, et tal on ka tütar, kellest avalikkus seni midagi ei teadnud.

Liigutavas kirjatükis «Kiri tütrele» on Hannes kirja pannud kõik ilusad ja valusad mõtted, mis ühel isal oma tütre kohta tekkida võivad. Ta avaldas sünge pilguheidu oma üheksa aasta tagusele sisemaailmale, mil järelejäänud elus enam erilist rõõmu ei näinud. Uue teadmisega tütrest on ta selle taas leidnud: «Mõtlesin toona oma lahkunud esivanematele ja aastatele, mis neile anti ning olin rahul perspektiiviga saada kingituseks veel paarkümmend aastat. Tead, mu kallis, ma kirjutan Sulle puhtast südamest, et ma olen ümber mõelnud. Olen otsustanud elada palju kauem. Olen otsustanud elada hästi. Olen otsustanud elada Armastusega. Olen otsustanud elada Sinule, et olla Su kõrval, kui sirgud imeliseks naiseks.» 

Liigutavas kirjutises mõtiskleb mees tulevikust, mil saab oma tütart näha suureks sirgumas ning tulevikus tema elu olulistest sündmustest osa võtta saab. Läbikäidud eluraskustest on ta teinud mitmeid järeldusi, mille abil tulevikus teisiti elab ja armastab ning tütre jaoks olemas on, peaks ta seda vaid soovima.

«Me armastame teineteist ja oleme nüüdsest igavesti teineteise jaoks olemas. Otsusta, millal Sa tunned ja siis tule, minu kallis. Ma armastan Sind! Sinu isa,» lõpetab mees siira ja südamliku postituse oma tütrele.

Loe kogu armastusest õhkuvat postitust SIIT

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles