Populaarses talendisaates finaali jõudnud laulja tapeti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Simonne Kerr jõudis koos enda muusikakooriga Briti talendisaate finaali
Simonne Kerr jõudis koos enda muusikakooriga Briti talendisaate finaali Foto: Facebook

Talendisaate «Britain’s Got Talent» tähe Simonne Kerri tapmises on süüdistus esitatud Desmond Sylva nimelisele mehele. Simonne Kerr jõudis sel hooajal koos oma muusikakooriga ka saate finaali.

40-aastane Desmond Sylva arreteeriti eile pärast seda, kui Simonne leiti surnuks pussitatuna enda kodust Batterseast. Kohutava nüansina loos on asjaolu, et Simonne'i laiba leidis ja politsei kutsus naise kuue-aastane poeg, vahendas Metro.

Sündmuskohale saabunud parameedikud kuulutasid naise surnuks umbes 12:40 pärastlõunal Edela-Londonis asuvas karmis naabruskonnas asuvas kodus.

Naise surm alustas Londoni politsei jaoks juba 90 mõrvauurimise sel aastal. 

Pussitamise ohvriks langenud Simonne Kerr töötas Londonis asuvas haiglas medõena
Pussitamise ohvriks langenud Simonne Kerr töötas Londonis asuvas haiglas medõena Foto: Facebook

Simonne oli selle hooaja talendisaate «Britain’s Got Talent» finalist koos tervishoiu muusikakoori «B Positive'iga». Simonne oli medõde Guy's haiglas. Ta osales talendisaates, et õhutada inimesi rohkem verd andma, kuna tema noorim poeg suri verehaigusest tingitud komplikatsioonides tagajärjel.

Simonne rääkis talendisaate ajal, kuidas tema esinemised andsid talle lisajõudu 2015. aastal traagiliselt surnud poja kaotamise järel. «Kui ma olen kooris, siis ma vaatan enda ümber ja näen inimesi, kellel on sama haigus, mis võttis minult Kavele,» sõnas ta. «Nad teavad selle füüsilist ja emotsionaalset valu. Me toetame üksteist ja meil on tõeline perekonnatunne. Kui me laulame, siis me ei vura lihtsalt laulu ette. Me laulame tõelise emotsiooniga, mis tuleb meie hingesopist.»

Simon Cowell.
Simon Cowell. Foto: Steve Ross/Capital Pictures / ROS/Capital Pictures

Saate kohunikel jätkus koorile mitmeid kiidusõnu. Simon Cowell kutsus nende esitust suurepäraseks ning David Walliams ütles, et koor on inspireeriv. Alesha Dixon lisas, et nende esitus oli kogu talendisaate ajaloo üks autentsemaid ning südamlikke.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles