Ülekaaluliste mõistmiseks võttis personaaltreener juurde 30 kilo

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kulturist California rannas.
Kulturist California rannas. Foto: SCANPIX

Ameerika personaaltreener võttis juurde 30 kilo, sest tal sai kõrini klientide vingumisest, nagu ei teaks mees midagi sellest, mis tunne on olla paks ja omada ülemäärast toitumisiha.

Drew Manning alustas süsteemse rämpstoidu söömisega, lisades muu hulgas oma toidukordadesse pitsad ja kartulikrõpsud, kuna kliendid heitsid talle ette, et ta ei mõista, mis tunne on olla paks.

Mees ütles Newslite’ile et eksperiment oli algul väga lõbus, sest sai süüa mida iganes hing ihaldas. «Ületoitumisega lisandunud kilod ja see, kuidas mu keha end tunneb, pole aga pooltki nii lõbus,» andis mees mõista.

Drew kavatseb järgmised kuus kuud veeta dieedil ja rohkem aega pühendada treeningule, et naasta normaalse kehakaalu juurde.

Mees lisas, et on pisut hirmul, et tagasi normaalkaalu jõudmine võib võtta kauem, kui ta lootis. «Minu plaan oli algul veidi vähem juurde võtta, kuid ma olen teadlik enda võimetest ja kõigi teiste toega saavutan ma oma endise vormi,» oli mees kindel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles