Taimo Toomast: jõime voodis veini ja laulsime kõva häälega

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piltniku tipphetk: Taimo Toomast ja Vilja Savisaar kinnitavad sõlmitud liitu kaamerate ees.
Piltniku tipphetk: Taimo Toomast ja Vilja Savisaar kinnitavad sõlmitud liitu kaamerate ees. Foto: Karli Saul

Palju naeru, kirge, ühised laulmised voodis veiniga varavalgeni - selline näeb välja abikaasade Vilja Savisaar-Toomasti ja Taimo Toomasti elu nädalavahetuseti, kui europarlamentäär Vilja Brüsselist koju naaseb, kirjutab Kroonika.

Kuigi Vilja (49) ja Taimo (48) Nõmme Olevi maja pole viimase liistuni valmis, kolis suvel oma esimest abieluaastapäeva tähistanud paar sisse.

Nädala sees lahutavad neid tuhanded kilomeetrid, kuid seda intensiivsem on koosolemine nädalavahetustel. Näiteks laulavad nad koos päris palju. «Küll kitarri saatel, küll ilma. Üks õhtu tulime kuskilt koosviibimiselt, leidsime pulmalauliku ja virutasime kahekesi kella neljani öösel laulda. Voodis. Jõime veini ja laulsime kõva häälega. Ja naersime. Meil on hea klapp, me saame palju naerda koos,» rääkis Taimo.

Taimo sõnul tahaks Vilja küll rohkem koos olla, teda häirivat distants rohkem. «Ma saan sel ajal, kui tema on Brüsselis, pühenduda oma töödele ja tegemistele. Loen näiteks erialast kirjandust, kuulan mingeid teoseid,» märkis mees.

Loe täispikka intervjuud Taimo Toomastiga värskest Kroonikast.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles