Birgit Õigemeel kehastub koos õdedega tüdrukuteansambliks Spice Girls

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Birgit Õigemeel
Birgit Õigemeel Foto: Viktor Burkivski

Eelseisvas «Laulupealinna saates astub Birgit Õigemeel ja Kohila lavale ühes oma õdede Reelika, Sigridi ja Kairiga ning oma onutütre Veronikaga.

Viie tüdruku esituses kuuleb Spice Girlsi kunagist menulugu «Wannabe».

«Kuna mulle anti missiooniks laulda sugulase või sugulastega, siis mõtlesin, et tore oleks koos õdede ja veel ühe Õigemeelega lavale minna. Kui viiekesi kokku saime, tuli omakorda idee teha tüdrukutebändi ja muidugi oleme kõik lapsepõlves kuulanud Spice Girlsi. Mõtlesime, et teeme natuke pulli ja vaatame, mis välja tuleb.»

«Praeguseks hetkeks on tekkinud Spice Girlsi ansambli vastu igatahes ka suur respekt, sest koos laulda ja tantsida ikka kerge ei ole,» leiab Birgit.

Veidi tempokama loo valikut võrreldes eelnevalt esitatutega ei põhjendaks Birgit sugugi mitte fännide nurinaga. «Lauluvalik oli siiski tingitud sellest, et tahaks laulda tüdrukutega midagi lõbusat ja midagi, mis meid endid proovile paneks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles