Tantsusaate toimik: kes on Getter ja Ott-Sander?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Getter Jaani ja Ott Sander Palm
Getter Jaani ja Ott Sander Palm Foto: Jelena Rudi

Kanal 2 hittsaate «Tantsud tähtedega» viiendas hooajas keerutavad koos jalga eurolaulik Getter Jaani ja Ott-Sander Palm.

Loe allpool põnevaid fakte säravast tantsupaarist!

GETTER JAANI

Sünnipäev: 3. veebruar 1993

Kodukoht/päritolu: Tallinna tüdruk

Sinu suurimad saavutused Sinu enda silme läbi: Superstaarisaate neljas koht, edukad sooritused teatrilaval - nt Kaari Sillamaa Muusikateatris ja Nukuteatri muusikalis «Keskkoolimuusikal», liitumine Moonwalk stuudioga, konkursi Eesti Laul võitmine ja kogemused Eurovisioonil ning väikesed klipid telesarjades ja päris oma teleseriaal.

Iseloomusta end nelja sõnaga: Positiivne, aktiivne, kohusetundlik, sõbralik.

Kui kiirelt võtsid vastu otsuse tantsusaatega liituda? Murdsekundiga.

Mida oled tantsusaate puhul enim peljanud? Ajanappust.

Pikkus: 164 cm

Lemmikvärv: Lõheroosa ja türkiissinine

Lemmikaine kooliajast: Kirjandus

Keda pead hetkel oma suurimaks eeskujuks? Lauljatest Beyonce, Rihanna ja Lady Gaga.

Millega armastad tavaliselt oma pühapäevi veeta? Kui tõesti juhtub ime, et on vaba, siis naudin kodus olemist koos sõpradega. Filmipühapäev koos heade sõprade ja koos tehtud toiduga!

Milliseid saateid meeldib Sulle telerist vaadata? Kui on mahti, siis «Ameerika supermodell», «Grey anatoomia», «So You Think You Can Dance» ja «NCIS: kriminalistid».

Keda konkurentidest pead kõige ohtlikumaks vastaseks? See aasta on konkurendid meeletult kõvad, kõik on väga head ja omapärased - meil on väga tore ja lahe seltskond!

Ladina- või standard? Need on kaks nii erinevat tantsustiili! Algul arvasin, et ladina on hingelähedane, aga slow foxi harjutades meeldib mulle see üha enam!

Sinu lipulause: Päikest!

OTT-SANDER PALM

Sünnipäev: 14. juuni 1991

Kodukoht/päritolu: Rapla

Sinu suurimad saavutused Sinu enda silme läbi: Kõik, mis ma olen saavutanud oma tantsukarjääri jooksul, ongi ühtemoodi suured saavutused.

Iseloomusta end nelja sõnaga: Aktiivne, ettevõtlik, kiire õppija ja usaldusväärne.

Kui kiirelt võtsid vastu otsuse tantsusaatega liituda? Minutite jooksul.

Mida oled tantsusaate puhul enim peljanud? Et inimesed unustavad ära, mis eesmärgiga see projekt on, ja kõigi jaoks muutub see eelkõige võistluseks.

Pikkus: 180 cm

Lemmikvärv: Sinine

Lemmikaine kooliajast: Ühiskond

Keda pead hetkel oma suurimaks eeskujuks? Mul ei ole kunagi kindlat eeskuju olnud. See aeg, kui ma võistlesin veel, olid eeskujudeks mitmed kõrgema klassi tantsijad.

Millega armastad tavaliselt oma pühapäevi veeta? Iga pühapäev on erinev, sellist kindlat rutiini pole välja kujunenud. Üldjuhul on see päev ikkagi lõõgastumiseks.

Milliseid saateid meeldib Sulle telerist vaadata? Vahepeal olen «Kättemaksukontorit» vaadanud, aga teleka ette väga ei satu.

Keda konkurentidest pead kõige ohtlikumaks vastaseks? Kindlasti ei ole keegi neist vastane, vaid pigem kaasvõitlejad. Aga oma lemmikud on mul küll juba tekkinud, mille ma jätan enda teada.

Ladina- või standard? Ladina on alati mulle väga meeldinud, aga standardis on jällegi paremad tulemused olnud.

Sinu lipulause: Elu on elamiseks!

Allikas: www.kanal2.ee

Vaata videoid allpool!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles