Kurbus kuubis! Saatest «Prooviabielu» tuntud staarid Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle läksid lahku

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe
Helen Kõpp ja Kalvi-Kalle Kruusamäe Foto: Instagram/ Helen Kõpp

Kahe suure tõsielustaari suhtedraama on võtnud uue pöörde, kui saates «Prooviabielu» tuntud Helen Kõpp otsustas enda lapse isa Kalvi-Kalle pikalt saata. Kalvi oli ka ammu sama meelt, aga ei saanud uut naist võtta, kuna vana ei olnud kuhugi panna.

Helen kirjutas Õhtulehe blogis kui raske tal on, tuues välja Kalvi-Kalle püromaanlikud kalduvused.

«Iga kord, kui ma ei teinud midagi tema meele järgi, ähvardas ta lapse voodi ning kapi põlema panna,» kirjeldas Helen kohutavaid solvanguid, mis ei lõppenud isegi sünnitusmajas.

Elu24 kirjutas juba varem, kuidas noor ema Helen endale juba Tinderis uut kaaslast otsib.

Kuvatõmmis. Helen Kõpp.
Kuvatõmmis. Helen Kõpp. Foto: Tinder

Millal on Kalvi-Kalle vastuseta jäänud? Suur elumees vastas, et Helen tahab üksikema olla. «Kuna ta tahtis nii väga üksikema olla, las ta siis olla, aga ärgu vingugu kui raske on!» tõreleb Kalvi-Kalle ning lisab lõpetuseks, et võtaks uue naise, aga pole vana kuskile panna, kirjutas Õhtuleht.

Kuvatõmmis telesaatest Krimi, Kalvi-Kalle Kruusamäe sekeldused öises Tallinnas
Kuvatõmmis telesaatest Krimi, Kalvi-Kalle Kruusamäe sekeldused öises Tallinnas Foto: Krimi

Lisaks sellele on Kalvi-Kalle mitmel korral silma paistnud ka uskumatu rumalusega. Ühel viimastest kordadest sõidutas ta oma last kärus ebaturvalises asendis.

Elu24-le tuli vihje fotost, millel «Prooviabielus» osalenud Kalvi-Kalle Kruusamäe oma pisitütre vankriga jalutama on viinud. Pilt on jahmatav ja noorsand juba sotsiaalmeedias inimeste käest korraliku peapesu saanud.

Värske isa jagas Instagramis fotot, millel tema pisitütar on paigutatud jalutamiskäru istumisosasse vildakalt. Samuti pole magav laps kinnitatud ka turvarihmadega, mis teeb olukorra üpris ohtlikuks. 

Lisaks on vastsündinud beebidele esimestel kuudel siiski vajalik kas kookon või vankrikorv, mida pildil näha ei ole. Istmeosaga vankrit läheb vaja alles siis, kui laps on vankrikorvist välja kasvanud (see juhtub 7.–8. elukuul). 

Nunnu
Nunnu Foto: Kalvi-Kalle Kruusamäe/ Instagram

Kalvi-Kalle sai nii mõneltki inimeselt lapse valesti kärutamise eest kriitikat. Mehehakatis vastas sellele konkreetselt: «Teie tehke oma lastega, kuidas tahate, minu laps teeb nii nagu tema tahab ... kui teile ei meeldi midagi, siis on see teie probleem ja teie probleem pole minu mure!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles