McDonaldsi juhatajale peksa andnud poiste ema: mul on nende pärast piinlik

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sellel McDonald'sil pole antud looga midagi pistmist.
Sellel McDonald'sil pole antud looga midagi pistmist. Foto: Richard B. Levine / Levine-Roberts/Sipa USA / Scanpix

Pärast seda, kui video sellest, kuidas kaks poissi McDonaldsi juhatajale peksa andsid, lubas ema situatsiooniga tegeleda. 

Poistel, kes on usutavasti 16 ja 19-aastased, paluti Bostonis Lincolnshire'is olevast McDonaldsi restoranist lahkuda, kui nad purjus peaga ühe töötaja kappi kinni panid ning tal mütsi peast lõid, vahendas Metro. Nad olid koos enda isaga, kes kakluse puhkedes minema kõndis ja autosse läks.

Intsident McDonald'si restoranis on tekitanud palju kõneainet
Intsident McDonald'si restoranis on tekitanud palju kõneainet Foto: Kuvatõmmis videost

Kuid nüüd paistab, et poisid satuvad hoopis oma ema viha alla, kes sõnas, et ta on kurb ja tal on poegade käitumise pärast äärmiselt piinlik. Ta sõnas väljaandele MailOnline: «Ma tean, mis juhtus, ja see on vastuvõetamatu. Ma olen kurb ja mul on äärmiselt piinlik, et mu poisid seda tegid. Te võite kindlad olla, et me tegeleme selle intsidendiga, seniks võiksid meie ülejäänud perele suunatud vihased kommentaarid lõppeda.»

«Ma olen hooliv ja armastav ema ning nemad on minu pojad. Olukord on niigi tõsine. Nende ja selle situatsiooniga tegeletakse. Sellised asjad juhtuvad iga päev ning inimesed kipuvaid neid kiiresti unustama, kuid sa ei arva kunagi, et sinu perekonnaga võiks midagi sellist juhtuda. Mul on enda poiste nimel juhtunu pärast väga kahju,» lisas ema.

Video kaklusest

Kakluse tunnistajaks olnud 28-aastane Jasmine Brudenall filmis intsidenti. Ta sõnas: «Ma tundsin, et olukord muutub plahvatuslikuks. Vahepeal tunned, et mõni inimene on nii purjus, et raske on nendega suhelda. Nad olid nii purjus. Seda ei oleks saanud takistada. Nad oleksid peksa andnud igaühele, kes nende teele ette jäi. Teisel pool, kus inimesed sõid, olid ka lapsed ja eakad. Teised inimesed, kes seal olid, olid nende sõbrad, kes jätkasid irvitamist.»

Intsident McDonald'si restoranis on tekitanud palju kõneainet
Intsident McDonald'si restoranis on tekitanud palju kõneainet Foto: Kuvatõmmis

«Kaklus liikus edasi parklasse. Nad tõmbasid isegi ühe ukse küljest metalltoru ja lõid teda sellega. McDonaldsi töötaja sai päris kõvasti peksa. Kui peksjad minema läksid, tuli mees sisse tagasi,» lisas tunnistaja.

Politsei saabus sündmuspaigale kümme minutit hiljem. Selleks ajaks olid poisid juba lahkunud. McDonaldsi juhataja ei soovinud süüdistusi esitada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles