Noor jalgpallur jättis enne surma sõpradega Facebooki teel hüvasti

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brendon Holder
Brendon Holder Foto: Facebook

Noor jalgpallur leiti surnuna mõned tunnid pärast seda, kui ta jättis Facebookis lähedastega hüvasti. 24-aastane Brendon Holder suri enda kodus Pembroke'is möödunud laupäeval.

Väga paljud mäletasid teda, kui väga talendikat jalgpallurit, kes mängis Carmarthen Starsi eest, vahendas Metro.

Väljaanne West Wales kirjutas, et Holder palus läbi Facebooki sõprade käest oma surma pärast vabandust. «Vabandust kõikidele, kellele ma haiget teen. Palun ärge mõelge, et ma olen isekas. Ma ei olnud just parim poeg ega sõber. Mul on kahju, näeme teiega hiljem. Tahaks sind juba uuesti näha, ema. Vabandust neile, kellele ma haiget teen. Nägemiseni, kutid,» kirjutas Holder.

Tema viimane postitus, mille ta tegi vaid mõned minutid hiljem, kujutas teda koos emaga, mil Holder oli väike laps.

Brendoni vend Jamie kirjutas, et ta oli pühendunud ja armastav vend, kes oli vapper ning seiklushimuline. «Brendon oli tähtis paljudele ning kõik jäävad teda alatiseks igatsema,» kirjutas Jamie.

Brendon Holder
Brendon Holder Foto: Facebook

Jalgpalliklubi Carmarthen Stars jättis ära mõlemad mängud, mis nädalavahetusel toimuma pidid. Klubi kirjutas Holderi kohta: «Me oleme laastatud, et kaotasime sellise toreda poisi ning talendika jalgpalluri, kes lõi meie eest mitmeid tähtsaid väravaid. Mõlemad toimuva pidanud mängud on tühistatud. Oleme mõtetes nendega, kes olid talle lähedased. Terve jalgpalliklubi jääb sind igatsema. Puhka rahus, Brendon Holder.»

Dyfed-Powys politsei teatas: «Meile anti teada 24-aastase mehe ootamatust surmast, kes elas aadressil Thomas Street, Pembroke, laupäeva, 4. augusti varahommikul. Ohvri lähedasi ja koroneri on informeeritud, ning surma asjaolud ei ole kaheldavad.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles