Kaja Kallas hommikusest rattasõidust: kaks korda oli tunne, et nüüd jään alla (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaja Kallas Postimehe stuudios.
Kaja Kallas Postimehe stuudios. Foto: Joakim Klementi

Reformierakonna liikmel Kaja Kallasel on suur mure, nimelt on Kadrioru teeolud rattaga sõitmiseks liialt ohtlikud ning naisterahvas palub inimestelt nõu, kuidas kaherattalisega ohutult Tallinna kesklinna läbida.

«Tulin täna rattaga tööle. Käed siiani värisevad,» kirjutab Kallas Instagrami postitatud pildi juurde. «Kaks korda oli tunne, et nüüd jään alla, paar korda hüppas käekott äärekivi kõrguse tõttu peaaegu korvist välja. Andke nõu, kuidas Tallinnas jalgrattaga kesklinna läbida?» uurib poliitik. 

Õnneks abistab Kallast kohe oma nõuga Yoko Alender, kes usub, et harjutamine teeb meistriks ning et küll ajaga leiab ka Kaja enesele kõige sobivama marsruudi. «Aegamööda leiab marsruudi, mis kõige vähem halb. Hea, kui varvas rattaseljas alati maha ulatub,» kirjutab Yoko. Lisades: «Ja kujutle nüüd veel, et tahaksid ka lapse rattatoolis lasteaeda viia või pisut vanema omapäi ratta seljas kooli saata... Alles siis kui seda viimast rahuliku südamega saaks, võiks öelda #tehtud.»

Seepeale uurib Kaja, kas head inimesed oskavad ka kesklinna ja Kadrioru vahel parimat marsruuti soovitada, mispeale vastab Yoko: «Kadriorg-kesklinn on suht pekkis. Veits oleneb, kust Kadriorust, aga ilmselt tuleksin Politseipargist ja siis mööda autoteed Rävala jne läbi Süda kvartali Tõnismäele...»

Hea lugeja, kas sul on jagada häid nippe, kuidas Tallinna kesklinnas jalgrattaga hakkama saada? 

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles