Purjus mees rikkus nilbitsedes pere rannapuhkuse (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Redcar
Redcar Foto: Wikimedia Commons

Ema ja tütar pidid kahetsusega teada andma, et nende puhkus mere äärde sai rikutud, kui võõras mees lõi enda peenisega vastu autoklaasi ning pärast seda roojas auto kõrvale.

Intsident leidis aset 29. juunil Redcari nimelises väikelinnas.

Ema ja tütar sõid lõuna ajal autos friikartuleid, kui nende auto juurde tuli John Hensoni nimeline mees, kes oli nii purjus, justkui oleks ta osalenud joomismaratonil. Ema sõnas kohtus: «See räpane mees ajas mul söögiisu pealt ära.»

Prokurör Rachael Dodsworth sõnas, et mees läks naiste juurde, kui nad olid kellatorni juures ning lõi mitmel korral enda genitaalidega vastu autoklaasi. Üks naistest kutsus meest räpaseks värdjaks ning viskas tema poole friikartuleid, et ta lõpetaks, ning käskis siis emal samamoodi teha, vahendas Metro.

Galerii Redcari linnas
Galerii Redcari linnas Foto: Wikimedia Commons

Dodsworth lisas, et mees jätkas enda peenisega vehkimist ning püüdis läbi avatud akna autosse siseneda. Ema ja tütar, kes ei ole sellest linnast, sõnasid, et neile meeldis varem Redcari külastada, et seal kala ja kartuleid süüa, kuid pärast intsidenti nad seda enam teha ei taha.

Ema sõnas: «See oli rõve ja vastik. Ma võtan tavaliselt Redcari enda lapselapsed kaasa, aga ma olen nii õnnelik, et ma seda sel korral ei teinud.»

Nad karjusid mehele, et ta ära läheks ja proovisid ka minema sõita, kuid olid kinni pargitud. Siis tõmbas mees püksid jalast, keeras ümber, kummardus ning roojas auto kõrvale tänavale maha.

Redcari kesktänav
Redcari kesktänav Foto: Wikimedia Commons

Tunnistaja ütles: «See on Redcari linnale suureks häbimärgiks.»

44-aastane Henson oli olnud kohalikus ööklubis kuni kella poole viieni hommikul, kuid jätkas kuni kella kaheksani üksi joomist. Ta võttis kokaiini ning oli siis läinud sõbra juurde. Kohtusaalis avaldati, et tal oli raske lapsepõlv ning on alkohoolik olnud 22. eluaastast. Kohus kästis tal maksta 100 naela kompensatsiooni mõlemale naisele ja tunnistajaks olnud isikule. Sellele lisaks määrati talle 18 kuu pikkune tingimisi karistus. 

Tema kriminaalhooldaja sõnas, et mehel on enda käitumise pärast vastik.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles