Fotod: väga peenikeseks jäänud Kim Kardashiani süüdistatakse anoreksia ülistamises

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kim Kardashian West
Kim Kardashian West Foto: David Livingston / AFP

Telepersoon ja sotsmeedia täht Kim Kardashian postitas hiljuti Instagrami videote seeria, milles ta saab rohkete komplimentide osaliseks, sest on kaalust alla võtnud. Internetirahva on see aga marru ajanud ning Kardashianit süüdistatakse anoreksia ülistamises, vahendab Cosmopolitan.

37-aastane Kardashian on viimasel ajal saanud oma sotsmeedia fännidelt ja jälgijatel rohkelt kriitikat ning teda süüdistatakse Instagrami postitatud videote ja piltide tõttu anoreksia ilustamises. 

Ühes Instagrami postitatud videos sõnab Kim Kardashiani noorem õde Kendall Jenner: «Ei, ma olen tõesti mures. Mulle tundub, et sa ei söö üldse. Sa oled nii peenike.»

«Mida?!» sõnab seepeale kommentaari üle eriti õnnelik Kim. «Aitäh!»

Samas videos ütleb sõna sekka ka õde Khloe: «Ma ei ole kunagi näinud ühtegi inimest, kes näeks nii hea välja.» 

Kim ise leiab, et ta pole üldse «nii peenike», sõnades, et ta kaalub 53 kilogrammi. Kardashian, kes on vaid 159 sentimeetri pikkune ning kaalub seejuures vaevu üle 50 kilogrammi, jääb sellega tervisliku kehakaalu kalkulaatori kohaselt napilt normaalkaalu piiridesse.

Ent Khloe vastab seepeale: «See kaal tuleb su musklitest, sinu juuksepikendustest, tagumikust ja rindadest.» Lisades, et Kimi kehakumerused on nagu liivakell, ainult et tema käed ja keskkoht näevad välja kui anorektiku omad.

Lisades: «Ma ei ole kunagi kõhnemat inimest näinud.»

Vaata ka pilte, milline näeb 53 kilogrammi kaaluv Kim Kardashian välja hetkel:

Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: FGLOS / PG/BauerGriffin.com/MEGA
Kim Kardashian
Kim Kardashian Foto: Instagram / Instagram
Kim Kardashian 
Kim Kardashian Foto: Twitter / Twitter
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles