VIDEO Pidu läks käest? Ööklubi ees naisterahvaga vaidlema läinud mees kaotas enesevalitsuse ja lõi naise pikali

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mees enne naise näkku löömist
Mees enne naise näkku löömist Foto: Kuvatõmmis videost

Laupäeva varahommikul juhtus Inglismaal šokeeriv intsident, mil enesevalitsuse kaotanud mehepoeg naisterahvast kaks korda näkku lõi, mille tulemusel viimane teadvuse kaotas.

Videos on näha, kuidas musta särgi ja siniste teksadega mees vaidleb noore naisterahvaga. Ühel hetkel otsustab aga mees vaidluse teisele tasemele viia, lüües naist rusikaga näkku. Naine aga ei jäta ja läheneb mehele uuesti. Selle järel lööb mees teda teist korda näkku ja naine kukub teadvusetult maha, vahendas The Sun.

Rahvas vaatas šokeeritult pealt, kuidas naine peaga vastu maad kukkus.

Keegi, kes väidab end olevat naise sõber, kirjutas Interneti postitatud video juurde: «Jah, ta tegi seda minu sõbrannale ja siis lõi mind, kuni ma maha kukkusin.»

Video on postitatud mitmetele erinevatele Facebooki lehtedele ja seda on praeguseks jagatud mitu tuhat korda.

Politsei sõnas, et intsident leidis aset laupäeva varahommikul «Faces» ööklubi ees. Politsei lisas, et nad otsivad kahtlusalust ja paluvad avalikkuse abi tema leidmisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles