Kerttu Tänav: just hommikul on minu aeg!

Marina Lohk
, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kerttu Tänav
Kerttu Tänav Foto: SCANPIX

Kolm sügist tagasi laulja Koit Toome «Tantsud tähtedega» saates võidule tantsinud Kerttu Tänav (25) õpib-töötab-elab juba teist aastaringi Stockholmis. Ajakirjale Kroonika antud intervjuus tunnistas ta, et just nüüd on ta saanud hommikuinimesena tagasi oma rütmi.

Kevadel sai Kerttul läbi aasta vahetusüliõpilasena rashvusvahelise õiguse õpinguid Stockholmi ülikoolis, juunis lõpetas ta Tartu ülikooli juura magistrina ning pöördus pärast suvepuhkust Stockholmi tagasi.

«Siinses pilatese keskuses jäid korraga kaks treenerit lapseootele - ja mind kui selleks hetkeks täielikult haritud pilateseõpetajat paluti jääda keskust hädast välja aitama. Haarasin sellest võimalusest rõõmuga kinni,» rääkis Kerttu.

Pilatese treeningmeetodi vastu hakkas ta huvi tundma oma pöiavigastuse tõttu ning nüüd annab juba palgalise treenerina nii grupi- kui eratunde.

Noor naine tõuseb hommikuti viiest üles, õpib tunnikese rootsi keelt, sõidab seitsmeks pilatesesse tundi andma, kaheksast edasi rootsi keele kursustele ning pärastlõunast pilatesesse tagasi.

«Tegelikult mulle meeldib, kui ei jää niisama vedelemise aega. Olen hommikul sündinud - ja just hommikud on minu aeg!» tunnistas Kerttu, kes harjus hommikuti kell viis tõusma juba keskkooli ajal. «Siis õppisin, sest õhtuti pärast tantsutreeninguid polnud enam jaksu,» selgitas ta.

Loe Kerttu tegemistest pikemalt värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles