Miks purunes Ott Leplandi suveromanss?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel nähti Ott Leplandi erinevatel väliüritustel blondi eakaaslasest kaunitari Kathriin Lilpi seltsis
Suvel nähti Ott Leplandi erinevatel väliüritustel blondi eakaaslasest kaunitari Kathriin Lilpi seltsis Foto: Erakogu

Kuulsusega kaasneb aupaiste ja nauditav tähelepanu, kuid armastusele võib see panna põntsu. Nii juhtus laulja Ott Leplandiga, kelle suhtele kauni blondiiniga said saatuslikuks teda ümbritsevad naistehordid.

Septembris kirjutas Kroonika Ott Leplandi (24) suveromansist seksika Kathriin Lilpiga (22).

Tänaseks on üksteise suhtes tohutut tõmmet tundnud noored teineteisest tuhandeid kilomeetreid eemal – Kathriin teise mehe sängis Londonis ja Ott Eestis oma fänne hullutamas. Ent nii nagu Kathriin, heitleb ka Ott endiselt armuvalus.

«Suvi oli tõepoolest ilus, aga oli, mis ta oli. Fakt on see, et neiu pidi kolima tagasi Londonisse ja sinna see asi jäigi,» nentis Ott mõtlikul toonil septembris.

Paarikese tuttav arvab, et Ott on naistemagnet, kes kartis end ühe tüdrukuga liialt siduda. «Samas aga koos Kathriiniga väljas liikudes, ütles mees oma naisfännidele konkreetselt, et on neiuga koos ja palus ennast rahule jätta.»

Täna püüdvat Ott Londonis resideerivale Katriinile, kes on ju siiski seal teisega, mitte väga palju mõelda. «Eks Otil oleks neid sõbrannasid küll ja küll, aga Kathriin on tal ikka ilmselt veel väga hinges,» nendib tuttav.

Kuigi näiliselt on Kathriini ja Oti armuloole punkt pandud, ei usu nende ühine tuttav, et see ka tegelikult nii on.

Loe edasi värskest Kroonikast!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles