Mõistus pole oma teha! Teismelised ründasid puudega vana naist ja valasid ta jahuga üle (1)

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nelja noore teismelise rünnak
Nelja noore teismelise rünnak Foto: SCANPIX

Viis teismelist vahistati, kuna nad ründasid puudega naist, valades ta vee ja jahuga üle. Hiljem tehti sellest ka pilti ning postitati sotsiaalmeediasse.

Pärast enda «vaimukat» tegu poseerisid nad pildi jaoks, mis hiljem Interneti üles laeti. Pildil on näha, kuidas neli poissi seisavad jahuga üle kaetud kössitava naise taga, ja tunnevad enda teo üle suurt uhkust. Sündmus leidis aset reedel Bury St. Edmundsi pargis, vahendas Metro.

Rünnak puudega naise vastu
Rünnak puudega naise vastu Foto: Kuvatõmmis

Politsei sõnas, et alguses vahistati intsidendi raames kaks 17-aastast ja kaks 15-aastast poissi.

Suffolki politsei andis hiljem teada, et nad vahistasid pühapäeval ka viienda kahtlusaluse, kelleks on samuti 15-aastane poiss.

Rünnak leidis aset reedel, umbes pool kuus õhtul. Ohvriks on 40. eluaastates naine, kes, pärast sõnavahetust, jahu ja munaga üle valati, sõnas kohalik politsei. Korrakaitsjad lisasid, et naine oli intsidendist traumeeritud, kuid ei saanud füüsiliselt viga. 

Rünnaku järgne foto ei läinud kohalikele peale
Rünnaku järgne foto ei läinud kohalikele peale Foto: Kuvatõmmis

Rünnakujärgne pilt on kogukonnas tekitanud palju viha, kuid nii mitmedki süütud inimesed on ähvarduste ohvriks langenud.

Ühte noort meest ähvardati pildi levimise järel korduvalt internetis, mille peale ta vastas kõikidele teda kritiseerinud inimestele: «Üks foto käib praegu ringi, kus grupp noori poisse ahistasid ühte vana inimest Burys. Nende nimed on välja toodud ja neid on oma teo eest ka solvatud, ning ühe poisi nimi on ... (nimi seaduslikel põhjustel eemaldatud). Ma tahaksin selgeks teha, et mina ei ole ... (nimi seaduslikel põhjustel eemaldatud) ning MA EI OLE SELLE PILDI PEAL. Ma olen palju vanem, kui need poisid pildil ja ma sooviksin, et te lõpetaksite mulle kirjutamise/minu ähvardamise,» kirjutas solvunud linnakodanik.

Sotsiaalmeedia staar Robin Armstrong postitas pildi enda 750 000 jälgijale ning lisas, et tema sooviks juhtida teed, et poisid üles leida. «Teie väikesed s*****d tühjad kohad olete seda vana puudega naist ahistanud, talle vett kaela valanud ja siis ta jahuga üle valanud ning tegite sellest kõigest ka veel pilti. Foto ütleb juba tuhat asja, mina ei pea ütlema midagi,» rääkis mees.

«Teie väikesed räpased h****d. Teil tuleks pead otsast ära rebida. Ma tean teie nimesid ja ma lisan need kommentaaridesse ja lisan ka teie profiilid kommentaaridesse. Teid aetakse linnast välja, kütitakse maha. Teie emade ja isade elud on teie pärast rikutud. Pildi jaoks poseerimine? Ainukesed pildid, mille jaoks teie edaspidi poseerite, on need, mida politsei teist teeb. Või need, mis teie hauakivide ees on, sest te väärite kivisse löömist,» lisas Armstrong lõpetuseks. 

Robin Armstrong pidas lubadest kinni ja avaldas poiste nimed Facebookis.

Neli poissi ründasid puudega naist
Neli poissi ründasid puudega naist Foto: Facebook/Kuvatõmmis

Teine mees lisas Twitteris: «Need viis väikest värdjat elavad Bury St. Edmundsis ning arvavad, et on naljakas valada vett üle vana puudega naise ning seejärel ta jahuga katta. Teeme nendest s*******t Twitteri tähtedest prahi».

Poiste nimed on näha ka selles postituses.

Kõik poisid peaksid praegu kautsjoni vastu vabad olema ja ootavad enda karistust.

Kommentaarid (1)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles