Galerii: armastatud muusik Raivo Rätte saadeti pere ja lähedaste keskel viimsele teekonnale (3)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eelmisel nädalal lahkus traagilistel asjaoludel elust armastatud muusik Raivo Rätte. Täna on pere ja lähedased kogunenud Maardu kalmistule, et mees viimsele teekonnale lähetada.

Pereliikmeid ja lähedasi oli tänasele kurvale tseremooniale nõnda palju, et leinasaali kõik ära ei mahtunudki ja ootama pidi ukse taga. 

Möödunud nädala neljapäeva öösel sai häirekeskus teate lähedaste vahelisest tülist Nõmmel, Kivi tänaval. Kivi tänaval asuva kinnistu ühisomanikud olid Raivo Rätte ja tema endine abikaasa Palmi.

Sündmuskohale jõudnud politseinikud leidsid sündmuspaigalt avariilise sõiduauto Audi A6, katkise aia ning selle juurest 48-aastase raskelt viga saanud mehe, kelleks osututus Raivo Rätte. Mees toimetati Põhja-Eesti Regionaalhaiglasse, kus tema elu kahjuks päästa ei õnnestunud.

Politseinikud pidasid 27-aastase noormehe, kes on Rätte eksabikaasa uus partner, pärast haiglas käimist kahtlustatavana kinni. 

Tänaseks päevaks on 27-aastane kahtlusalune vabastatud. Põhja ringkonnaprokuratuur taotles mehe vahistamist, kuid kohus seda taotlust ei rahuldanud, leides, et see pole põhjendatud.

1970. aastal sündinud Raivo Rätte ehk Kõmmari oli Kosmikute basskitarrist alates bändi moodustamisest 1999. aastal. Raivo Rätte suri 18. juulil ning ta oli 48-aastane.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles