Briti jalgpallilegend: olen pidutsenud Gaddafi poegadega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paul Gascoigne
Paul Gascoigne Foto: SCANPIX

Briti jalgpallilegend Paul Gascoigne avaldas, et on pidutsenud Liibüa endise liidri Muammar Gaddafi poegadega.

44-aastane Gascoigne viibib praegu Bournemouthis võõrutusravil, kuid nädalavahetusel andis ta intervjuu Piers Morganile ning rääkis oma mässumeelsest elust, vahendab The Sun.

«Kui ma Middlesbrough eest mängisin (aastatel 1998-2000), käisin Liibüas ja läksin Gaddafi kahe pojaga välja, jootsin nad täiesti täis,» meenutas Gascoigne. «Ja ma kirjutasin tema valdustes mingi asja peale oma autogrammi, ma arvan, et see oli pomm.»

Rääkides oma võitlusest alkoholi ja narkootikumidega, täitusid mehe silmad pisaratega. «Oma elu halvimal perioodil tegin päevas 15 kokaiinitriipu. Kolm kuud järjest jõin iga päev neli pudelit viskit, neist kahte vajasin lihtsalt selleks, et värinad üle läheks,» tunnistas Gascoigne.

Mullu sai aga Gascoigne aru, et ei saa enam sellist elu jätkata. «Ma olin üsna kehvas seisus ja mu perekonnale see ei meeldinud,» nentis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles