Anthony Hopkins oma elu traagilisemast küljest: ma oleksin pidanud ära surema

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anthony Hopkins
Anthony Hopkins Foto: Danny Moloshok / Reuters/Scanpix

Kuigi paljud loevad teda oma aja parimaks näitlejaks ei soovinud Sir Anthony Hopkins alati näitlejaks saada. Oscari võitja avastas enda jaoks näitlemise, kui veetis lapsepõlved ennasttäis erakuna, keda tihti kiusati. Lisaks sellele oli mees ka alkoholismi vang.

Kirjeldades ennast, kui kedagi, kes ei olnud koolis väga taibukas, väitis Hopkins, et hakkas näitlejaks, kuna tal ei olnud midagi muud teha, vahendas MSN.

Los Angelese ülikooli Palisadesi balliruumi laval olles sõnas Walesist pärit näitleja, et ta võitles pikalt alkoholismiga. «Sest seda sa teatris olles tegid, sa jõid,» selgitas 80-aastane. «Aga minuga oli ka väga raske koos töötada, kuna mul oli pidevalt pohmell,» lisas ta.

Anthony Hopkins
Anthony Hopkins Foto: Andrew Matthews / PA Wire/PA Images/Scanpix

Hopkins rääkis ka tema elu muutnud hetkest, mis juhtus detsembris 1975. Näitleja sõnas, et ta oli tol ajal rõve, murtud ja teda ei saanud usaldada, ning ühel hetkel taipas, et purjus olles on ta ohtlik nii teistele kui iseendale. Ühe naise sõnad Anonüümsete Alkohoolikute sõnad muutsid Hopkinsi elu täielikult.

«Miks sa Jumalat ei usalda?» küsis see naine.

Alates sellest ajast kadus temas soov enam kunagi alkoholi juua ja see ei ole Hopkinsi sõnade kohaselt kunagi tagasi tulnud.

Anthony Hopkins.
Anthony Hopkins. Foto: Scanpix

«Ma arvan, et me oleme suutelised hästi paljuks,» sõnas Hopkins teda kuulama tulnud inimestele. «Enda elu põhjal, ma ei suuda ikka uskuda, et mu elu on kujunenud selliseks nagu see on, sest ma oleksin pidanud Walesis ära surema, purjus või mingis sarnases olekus,» selgitas Hopkins.

«Me suudame end surmale lähemale viia või suudame luua endale parima elu, mida me kunagi elanud oleme. Mitte miski sellest ei olnud viga. See oli kõik saatus,» lisas tunnustatud näitleja Anthony Hopkins viimaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles