GALERII: musasõbrad möllasid Kalana Saundil ehk vaata, mida tõi endaga kaasa esimene päev!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hiiumaal toimub 26. – 29. juulil elektroonilise- ja tantsumuusika festival Kalana Saund. Vaata galeriist, mida tõi enesega kaasa musafestivali esimene päev!

Kokku astub Hiiumal Sõru sadama paadikuuris ja selle ümbrusesse rajatavatel lavadel neljal päeval üles rohkem kui 50 artisti ja DJd Eestist ja välismaalt.

Välisartistidest pakuvad kuulajatele muusikast uut ja vana Lone (Inglismaa), Dasychira (Lõuna-Aafrika), MD James (USA), Kisling (Austria), Jacob Samuel (Inglismaa), Jimmy Winkles (Inglismaa) ja Tapes & Ann (Rootsi-Inglismaa).

Eesti esinejatest annavad oma panuse festivali Lu:k, Ajukaja & Nikolajev, Benzokai, Blasfemen, Cubus Larvik, metabora x a.alexa, m.m.rty, Tsantser, Rene Köster, Thing, Regret, Mustad Noodid, Eiki Nestor, Lill Slim, Katja Adrikova, East & West, Haigla peo eestvedajad Ats, Kris ja Jan, Madis Nestor jpt.

Kalana Saundi korraldajad on plaadifirma Porridge Bullet pidajad, DJd ja muusikaajakirjanikud Raul Saaremets ja Siim Nestor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles