Fännid muretsevad: kas Paljas Porgand on oma kallimaga ikka koos? (1)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merilin Taimre ehk Paljas Porgand koos oma kaaslase Roomet Poomiga.
Merilin Taimre ehk Paljas Porgand koos oma kaaslase Roomet Poomiga. Foto: Sander Ilvest

Blogija ja sotsiaalmeedia staar Paljas Porgand ehk Merilin Taimre tunnistab Instagrami vahendusel, et on viimasel ajal saanud rohkelt küsimusi selle kohta, kas naine on ikka oma kallimaga koos. 

««Kas te olete ikka koos?» on üks põhiküsimusi, mida ma sel nädalal saanud olen. Kuigi meile meeldib koos aega veeta, meeldib meile olla ka eraldi. Jah, me pole üksteist viimasel ajal eriti näinud, ent ärge unustage, et olime Itaalias 14 päeva järjest koos,» kirjutab Paljas Porgand Instagramis.

Lisades: «Ühe värske paari jaoks on seda väga palju, arvestades, et me ei ela koos ja ei veeda kõiki päevi üksteise seltsis. Eraldi olemine on külgetõmbav jõud, mäletate?» 

«Samuti olen ma praegu kohas, kus üksinda olemine on mu jaoks väga tähtis. Ma olen tänulik, et ta seda mõistab ja kuigi mu minevik on meid viimasel ajal tihti kummitamas käinud, on ta siiski minu kõrval.»

Samuti annab Paljas Porgand teada, et veedab nädalavahetuse Võsul, kus tema kallimat samuti pole. «Seega palun, ärge kirjutage mulle sada korda, kas me oleme lahku läinud,» lisab ta.

 

"Are you guys still together?" is one of the main questions I've gotten this week ? As much as we love spending time together, we also love being alone. Yes, we haven't seen each other much lately, but don't forget, in Italy we were together non-stop for 14 days! ? For a fresh couple it was a lot, cause we don't live together and don't spend all of our days together. Separation builds attraction, remember? ? I'm also on a path where being alone is super important. I'm grateful he understands that and although my past has come haunting us a lot, he still is there next to me. I'm celebrating this weekend at @vosufest, where unluckily he couldn't come. So please, do not message me 100x if we have broken up ?? See you at the beach festival! ? muah @mua_helen photo Sander Ilvest |Postimees #cutecouple #stilltogether

A post shared by Merilin Taimre (@paljasporgand) on

Juunis avalikustas blogija Paljas Porgand ehk Merilin Taimre (25) enda suhte Roomet Poomiga (24). Toona jagas paarike suhte telgitaguseid ja mõtteid tulevikust ka Sõbrannale, millest saad rohkem lugeda SIIT.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles