London Grammar tühistas esinemise Sweet Spot festivalil, bändi asendab Kodaline

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
London Grammar
London Grammar Foto: Sweet Spot

Sweet Spot Festivali korraldusmeeskond teatab kurvastusega, et planeeritud London Grammari esinemine festivalil jääb bändiliikme haigestumise tõttu ära. Pealaval annab bändi asemel kontserdi Iiri bänd Kodaline.

Sel nädalavahetusel toimub Kultuurikatla pargis Sweet Spot Festival, kus paljude  esinejate hulgas pidi üles astuma ka briti ansambel London Grammar. Kahjuks tühistas bänd täna oma esinemise bändiliikme haigestumise tõttu.

«Meil on väga kahju, et ei saa sel korral festivalil osaleda ja loodame siiski peagi Eesti publikule esineda. Vabandame kõikide fännide ees,» sõnab bänd. Festivali pealavale leidis korraldaja uueks peaesinejaks Iiri pop-rock bändi Kodaline.

«Loomulikult on meil tekkinud olukorra pärast väga kahju,» sõnab festivali juht Anton Must. «Meieni jõudis see info täna päeval, õnneks saime kiiresti kontakti Kodaline’i management’iga ning bänd saab homme Tallinnas kontserdi anda. Sweet Spoti esinejatenimekirjas on veel mitmeid teisi väga häid artiste ja programm pakub kindlasti palju meeldejäävaid elamusi.»

Kodaline on Iiri pop-rock bänd, kelle suurimateks hittideks on näiteks imekaunis «All I Want», mida on Spotifys kuulatud üle 220 miljoni korra, ning «High Hopes». Bänd on välja andnud kolm stuudioalbumit ning mitmeid EP-sid. Kodaline’i muusikat on kasutatud paljudes hittfilmides ja -seriaalides – näiteks «The Vampire Diaries», «The Fault In Our Stars» ja «Grey’s Anatomy».

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles