Staari lähedane kinnitab: jutud Demi Lovato narkosõltuvusest on liialdus

Erika Renel
, Elu24 toimetaja-reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato
Demi Lovato Foto: SCANPIX

Popstaar Demi Lovato on sattunud meedia huviorbiiti väidetava uimastite üledoosi tõttu. Arstid ei olnud kindlad, millise narkootikumiga oli tegu, kuid kahtlustasid heroiini. Demi lähedane sõber aga kinnitab, et see ei ole tõsi, vahendab Metro.

25-aastast popstaari süüdistatakse sõbra sõnul praegu alatult narkomaanias. «Ta ei saanud üledoosi heroiinist,» kinnitab sõber. USA kõmuleht TMZ ütleb, et kindel on vaid, et Demile anti kohe Nacrani. Narcani sprei vähendab morfiini, heroiini ja muude sarnaste narkootiliste ainete mõju, aga me ei saa olla kindlad, mida naine enne seda tegelikult tarbis. 

Demi Lovato ei ole loomulikult mingi popmaailma pailaps. Oma noore elu jooksul on laulja vaevelnud pikalt alkoholi küüsis. Ta võidelnud aastaid ka teiste sõltuvustega ja kannatanud söömishäirete all. Kokaiini proovis staar juba 17-aastaselt, kui töötas Disney Channelis.

Pärast võõrutusravi on ta enda sõnul kuus aastat suutnud hoiduda alkoholist, kokaiinist ja rahustitest. «Kuue aasta eest jõin ma hommikul kell 9 viina otse pudelist, oksendasin autos ja tundsin end kohutavalt,» pihtis popstaar juunis. Demi Lovato ütles kuu aja eest, et ei soovi olla joodik, nagu oli tema isa.  

Ka kriminaalasja Demi Lovato väidatava narkojuhtumi kohta ei ole alustatud. Politsei nägi staari Hollywoodi kodus küll võimalike narkootikumide tarvitamise märke, aga ei leidnud sealt mitte ühtegi narkootikumi.

Demi viimases singlis «Sober» («Kaine») kõlavad järgmised read: «Pean paluma vabandust oma fännidelt, kes on taas näinud mind hukatusse langemas. Ma sooviks olla eeskuju, kuid ma olen lihtsalt inimene.» Demi perekond palub privaatsust ja mitte spekuleerida teemadel, miks naine haiglasse sattus, vaid keskenduda olulisemale ehk staari paranemisele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles