Saa tuttavaks: maailma suurimate rindade omanik Norma Stitz, kelle rinnad kaaluvad ligi 18 kilogrammi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuvatõmmis videost.
Kuvatõmmis videost. Foto: Norma Stitz/ Youtube

Maailma suurimate rindade omanikuks on Norma Stitz, kelle rinnakorvi suuruseks on 102 ZZZ, mis kaaluvad seejuures ligi 18 kilo, vahendab Mirror. Tema hiiglaslikud rinnad on taganud talle koha ka Guinnessi rekordite raamatus.

Vaatamata sellele, et ta ei saa korralikult trepist üles-alla liikuda, magada selja peal ega mahu näiteks lennukis tavakohale istuma, lubab naisterahvas, et ei lase neid ealeski vähendada.

Norma jaoks on see kümnes aasta, kui talle ja ta rindadele kuulub koht Guinnessi rekordite raamatus. Samuti on ta muutnud rinnad, mida ta varem vihkas, rahategemise vahendiks.

Tema hiiglaslikud rinnad on toonud talle rohkelt kuulsust nii teles ja ka erinevates filmides üle terve maailma, tagades selle, et Normal on piisavalt raha, et oma tütar kolledžisse saata.

Ent selliste rindade omamine hõlmab eneses teatud raskusi. Norma, kelle tegelik nimi on Annie Hawkins-Turner, tunnistab, et tundis kord oma rindade tõttu häbi ning ei suutnud kodust lahkuda, rääkimata kellegagi seksuaalvahekorda astumisest.

Kõik tema rinnahoidjad valmistatakse spetsiaalselt talle ning ta saab kanda vaid väga venivaid riideid. Samuti vajab ta abi kõndimisel, sest ta ei näe enda ette. Öösel ei tohi ta magada selja peal, sest rindade raskus võib tema hingamisteed puruks muljuda. 

50-aastane Norma hakkas rinnahoidjat kandma juba 9-aastasel ning kui ta jõudis teismeikka, ei saanud ta kõndida tänaval nii, et võõrad teda ei vahiks. 

«Isegi algkoolis oli mul probleeme,» räägib Norma. «Toolid olid laudadega ühendatud ning ma ei mahtunud nendesse. Mul oli eraldi laud ja tool.»

«Kui ma jõudsin põhikooli, keelati mul kehaline kasvatus. Mu õpetaja oli imeline. Ta ei lubanud mul teha midagi, mis oleks mu rindadele valu teinud.» 

Norma sõnul ei kiusatud teda koolis, sest tal olid väga head sõbrad. Samas ei olnud tal ka vastassugupoolelt austajaid.

«Poistel oli häbi, kui neid nähti minuga koos,» sõnab ta. «Seega hakkasin ma oma keha ja rindade pärast häbi tundma.»

«Seejärel hakkasin saama rohkelt tähelepanu meestelt tänavatelt. Vanematelt ja võõrastelt meestelt, kes pakkusid mulle maiustusi, juhul kui neile oma rindu näitan.»

«Isegi varases teismeeas oli mu rinnakorv 42DD. Ma olin nii ebakindel.»

Norma sõnul muutsid tema rinnad õige partneri leidmise raskeks, sest väga palju oli neid, kes ei soovinud naisega koos olla õigetel põhjustel.

«Esimene poiss-sõber oli mul ülikoolis ja me ei seksinud kunagi. Ma ei tahtnud tema ees oma riideid ära võtta. Kogu nelja aasta jooksul, mis me deitisime, ei seksinud me kordagi.»

«Seejärel oli mul teine poiss-sõber, kes pani mind mõistma, et ma ei pea oma keha pärast häbi tundma. Enne seksi kustutasin ma kõik tuled ja läksin teki alla, enne kui riided seljas heitsin.»

«Ta ootas kannatlikult, kuni ma seda kõike tegin. Seejärel tuli ta, tõmbas teki pealt. Pani tuled tagasi põlema ning palus mul peegli ette astuda ja endale pilk heita. Ta ütles, et olen kaunis sellisena, nagu ma olen.»

Ent Norma sõnul aitas tema abikaasa Allen tal üle saada oma ebakindlusest. Paarike kohtus juhuslikult bussipeatuses ning see oli armastus esimesest silmapilgust.

«Allen muutis mind väga seksuaalseks,» tunnistab Norma. «Ta armastas mu rinnapartiid ning õpetas mind nägema neid teises valguses. Ta ütles mulle iga päev, et ma olen kõige seksikam naine maailmas.»

Samuti oli Allen - kes suri viis aastat tagasi vähki - alati see, kes suutis teda veenda, et ta ei vaja rinnavähendusoperatsioone.

«Iga arst, kelle juurde ma läksin, rääkis mulle alati rinnavähendusoperatsioonist,» sõnab naine. Ent tema abikaasa veenis teda alati, et tal pole seda operatsiooni tarvis.

«Ta armastas mu rindu ja uskus, et ma peaksin neid hindama ja tänama jumalat, et ta mulle need andis.»

Tema abikaasa Allen oli ka see, kes julgustas naist saatma oma pilte erinevatele ajakirjadele ning 1997. aastaks tegi naine juba filme.

«Ma juhin täiskasvanutele mõeldud filmide produktsioonifirmat ning nõnda teenin ka raha,» tunnistab Norma. «Ma maksan oma tütre kolledži eest, ta on tark tüdruk.»

«Mu lapsed on minu üle väga uhked, aga vahel tunnevad nad piinlikust, sest ma olen igalpool telekas ja internetis.»

«Mu poega häirib, kui võõrad inimesed mind vahivad. Aga ma ütlen talle, et ta närvi ei läheks - need on mu rinnad, mis inimesi mu poole tõmbab.»

Normal on nüüd uus kallim, Lee, kellega ta tutvus aasta eest internetis.

«Ta oli minust juba kuulnud, seega minu rinnapartii ei tulnud talle üllatusena. See on imeline - ta armastab mind ja mitte ainult mu rindu.»

Vaata pilte maailma suurima rinnapartiiga naisest SIIT!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles