Uimasti üledoosi tõttu haiglas viibiv Demi Lovato keeldub arstidele rääkimast, millega tegu oli (2)

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Demi Lovato attending the MTV Europe Music Awards 2017 held at The SSE Arena, London.
Demi Lovato attending the MTV Europe Music Awards 2017 held at The SSE Arena, London. Foto: Ian West/PA Wire/PA Images

USA näitleja ja laulukirjutaja Demi Lovato viibib Los Angelese haiglas. Naisel kahtlustatati esialgu heroiini üledoosi, ent Demi lähikondlase sõnul polnud tegemist heroiiniga, vahendab TMZ. 

TMZ andmetel leiti näitleja tema kodust Hollywood Hillsist, kus talle manustati Narcan'i, mida süstitakse üledoosi korral. Pärast mida toimetati ta kohalikku haiglasse. 

Demi (25) on võidelnud aastaid sõltuvustega. Pärast võõrutusravi on ta enda sõnul kuus aastat suutnud hoiduda alkoholist, kokaiinist ja rahustitest.

Laulja esines pühapäeval Californias üheskoos Iggy Azalea'ga. Sel nädalal oli plaanis esinemine Atlantic City's. 

Demi Lovato andis eelmisel kuul välja singli nimega «Kaine», milles laulis ta: «Neile, kes mind kunagi ei hüljanud /Olen sellel teel olnud varem / Palun vabandust, et ma ei ole enam kaine». 

Lauljatar tuli teadvusele ning keeldub parameedikutele ütlemast, millise uimastiga tegu oli. 

Lovato esindaja tegi avaliku pöördumise: «Demi on ärkvel ning koos oma perega, kes avaldab tänulikkust toetuse, armastuse ja palvete eest.»

Lisades: «Osa infost, mis juhtunu kohta levib, on ebakorrektne ning praegusel hetkel paluvad nad privaatsust ning seda, et inimesed ei spekuleeriks, sest tema tervis ja taastumine on hetkel kõige olulisem.»

Samuti ei algatata kriminaaluurimist, sest ametivõimude sõnul ei leitud naisterahva kodust narkootikume, mistõttu ei suuda võimuesindajad kindlaks teha, kas Demi omandis oli uimasteid või mitte.

Lauljatar taastub hetkel Los Angelese haiglas.



Kommentaarid (2)
Copy

Märksõnad

Tagasi üles