SUUR GALERII Imekaunis Jennifer Lopez tähistab täna 49. sünnipäeva!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

New Yorgis sündinud talendikas USA laulja, näitleja, tantsija, koreograaf, moekunstnik, produtsent ja laulukirjutaja Jennifer Lopez tähistab täna enda 49. sünnipäeva.

Jennifer Lopez alustas laulu ja tantsuõpingutega 5-aastaselt. Esimese väikese filmirolli sai ta 1986. aastal Geraldine Page'ile viimaseks jäänud filmis «My Little Girl». Seejärel mängis ta mitmes muusikalis teisejärgulisi rolle, ka oli tal teisigi filmirolle ning tegutses tantsijana. Nii oli ta 1991. aastal New Kids on the Blocki taustatantsija Ameerika muusikaauhindade jagamisel. Ka oli ta taustatantsija Janet Jacksoni maailmatuuril.

Lopezi läbimurre näitlejana tuli 1997. aastal filmiga «Selena», mis räägib mõrvatud lauljatarist Selena Quintanillast. Selle filmi eest teenis ta miljon dollarit. See oli tollal latiino päritolu näitlejate läbi aegade suurim töötasu ühe filmi eest. Demoga «Vivir Sin Ti» tekitas ta huvi Sony Music Entertainmenti juhtides ja 1999. ilmus ka ta esimene album.

Jennifer Lopez
Jennifer Lopez Foto: Scanpix

Tema vanemad, ema Guadalupe Rodríguez ja isa David Lopez, on mõlemad sündinud Puerto Ricos, kuid kohtusid elades Ameerika Ühendriikides. Ta isa oli arvutitehnik ja ema lasteaiakasvataja. Tal on kaks õde.

Jennifer Lopez on olnud kolm korda abielus: aastail 1997–1998 Ojani Noa, aastail 2001–2003 Cris Juddi ja aastail 2004–2014 Marc Anthonyga. 22. veebruaril 2008 sündisid ta perre kaksikud: tütar Emme Maribel ja poeg Maximilian David.

Teised sünnipäevalised

Täna tähistavad peale Jennifer Lopezi sünnipäeva ka Briti näitleja Danny Dyer (49), endine lapsnäitleja Mara Wilson (31), USA näitleja Kristin Chenoweth (50), Briti näitleja Rose Byrne (39), Kanada näitleja Anna Paquin (36) ja endine korvpallur Karl Malone (55).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles