Noor räppar langes inimröövi ohvriks ja temalt varastati peaaegu miljoni dollari väärtuses esemeid

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tekashi69
Tekashi69 Foto: SCANPIX

Mitte kaua pärast seda, kui räppar Tekashi69 teatas sotsiaalmeedia vahendusel, et ta läheb vangi, toimetati ta hoopis haiglasse, kuna teda rünnati ja ta langes inimröövi ohvriks.

Pärast seda, kui ta lahkus umbes kell neli hommikul New Yorgis asuvast stuudiost ja koju sõitis, varitseti räppari, kelle pärisnimi on Daniel Hernandez, tema kodu juures. Allikate sõnul tulid kolm kapuutse kandvat meest autost välja, rabasid Tekashist kinni ja lõid ta uimaseks. 

«Meile öeldi, et järgmine asi, mida Tekashi mäletas, oli ta auto tagaistmel, mil kolm relvastatud meest sõitsid ringi ning ütlesid talle, et kui nad ei saa temalt, mida tahavad, siis nad tapavad ta,» teatas TMZ, lisades, et pärast ringisõitmist mindi räppari maja juurde ja röövisid sealt mitmeid väärtuslikke esemeid.

Kolm meest röövisid 750 dollari väärtuses kalliskive ja umbes 15 kuni 20 000 dollari suuruses sularaha. Rööv toimus ajal, mil Tekashi partner ja nende tütar olid majas, kuid neile liiga ei tehtud.

Tekashi69 ehk Daniel Hernandez
Tekashi69 ehk Daniel Hernandez Foto: Scanpix

Hiljem suutis räppar, kes alles sel nädalavahetusel avaldas Nicki Minajiga ühel ajal enda uue laulu, autost põgeneda, kui kolm relvastatud meest seal veel sees olid, mille järel Tekashi peatas tänaval kinni esimese ettetuleva auto, mille just hädaabisse helistas. Kiirabi toimetas räppari haiglasse, kus talle tehti mitmed testid, et hinnata tema tervislikku seisundit, vahendas Metro.

Metro võttis esineja esindajateha ühendust, kes ütlesid, et intsident leidis aset pärast seda, kui Brooklynist pärit räppar postitas Instagrami, et ta võib igaveseks vangi minna. Sellele lisaks märgati Tekashit ka kohtumaja ees ning fännid arvavad, et jutud mehe vangiminekust võivad tõele vastata. Hernandez arreteeriti sel kuul tagaotsimiskuulutuse järgi, olles jaanuarikuus Houstani kaubamajas kägistanud 16-aastast teismelist.

Aprillis vahistati mitmed Tekashi jõuguliikmed pärast tulevatust New Yorgis Bedford-Stuyvestanti piirkonnas, ning mõned päevad hiljem avaldati, et Tekashit uuritakse seoses intsidendiga, mille tulemusel artisti Chief Keefi tulistati.

Artist aga ise eitab neid süüdistusi, öeldes TMZ vahendusel: «Me ei mängi relvadega. Me ei propageeri relvavägivalda. Meil on kõik vikerkaared ja rahu.»

Räppari uusim lugu «Fefe».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles