Beckhamite poolt hüljatud sugulane: ma vaatan nüüd väljaspoolt sisse

Vahur Joa
, Reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David ja Victoria Beckham.
David ja Victoria Beckham. Foto: SCANPIX

David Beckhami õepoeg on avalikult teada andnud, et ta tahaks oma kuulsate sugulastega suhteid soojendada ning nendega koos aega veeta.

David ja Victoria Beckham on kasvatanud oma nelja last Brooklynit, Romeot, Cruzi ja Harperit avaliku tähelepanu all, kuid nüüd on väidetud, et kuulus perekond on lõpetanud nii mõnegi kaugema sugulasega suhtlemise. Üheks nendeks on Davidi 17-aastane õepoeg Freddie Every.

Freddie Every
Freddie Every Foto: Kuvatõmmis

Freddie mängis nooruspõlves pidevalt koos oma noorte sugulastega, aga see kõik lõppes, kui poisi isa, Colin, läks pärast 11 aastat kestnud abielu lahku oma abikaasast Lynne'ist, kes on David Beckhami vanim õde, vahendas Metro.

The Sunday Mirror kirjutab, et endine paar tegi mitteametliku kokkuleppe, mille kohaselt läksid Freddie ja tema õde Georgia (nüüd 20) isa juurde elama, ning nende noorim vend Josh läks ema juurde. Ja Freddie soovib nüüd oma kaugemate sugulastega suhted taaskord üles soojendada.

«Üles kasvades nägime me neid tihti ja mul on palju rõõmsaid mälestusi nende kodus mängimisest, me tegime koos munade otsimisi ja sõitsime poriratastega,» räägib Freddie. «Aga äkitselt see kõik lõppes ja ma vaatan nüüd väljaspoolt sisse, nähes neid oma elusid elamas läbi Instagrami ja teleri.»

Freddie ja isa Colin, kes olid abielus David Beckhami vanima õega.
Freddie ja isa Colin, kes olid abielus David Beckhami vanima õega. Foto: Scanpix

Kuigi Freddie ja Brooklyn veetsid lapsepõlve koos mängides, siis on nende teismeiga väga erinev. Brooklyn oli ema Victoria Reeboki kampaania ajal fotograafi rollis, samas kui Freddie õpib, kuidas müüri laduda. 

Freddie sõnas, et ta nägi viimasti 43-aastast Davidit üheksa aastat tagasi, kui nad käisid koos Hiina restoranis söömas. Ta käis ka koos 44-aastase Victoria ja oma sugulastega Pizza Express reisil. Poiss lisas, et tal on raske näha Beckhamite perekonda niivõrd luksuslikult elamas, kui temal on vaid 1,36 naela pangakontol.

Kuid vaatamata sellele, et tema, isa Colin ja õde Georgia elavad ühetoalises korteris ning valitsuse poolt määratud toetustest, runnistas Freddie, et ta tahab sugulastega vaid uuesti kokku saada ja muud midagi.

«Ma tahaksin nendega koos sööma minna, rääkida ja suhted soojendada. Ma ei palu mitte midagi rohkemat. Nad on ikkagi minu perekond ja ma tahaksin neid uuesti näha,» rääkis Freddie.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles