Ka Birgit ja Margus ei suuda teineteiseta

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
"Laulud tähtedega" finaalsaade, 30.11.2008
"Laulud tähtedega" finaalsaade, 30.11.2008 Foto: Maria Vahuri | Photo Factory

Kui saate «Tantsud tähtedega» romantilisim paarike oli Argo Ader ja Helena Liiv, siis ka saatel «Laulud tähtedega» oli oma tuvikeste paar - romantilist särinat oli tugevalt tunda Birgit Õigemeele ja Margus Tsahkna vahel.

Kuigi laulusaade on juba ammu selja taha jäänud, ei näi see olevat jahutanud tundeid Birgiti ja Marguse vahel, kirjutab Just.

Möödunud nädalavahetusel toimunud gay-klubi sünnipäevapeol liikusid noored nimelt ringi käsikäes ja pealtnägijate sõnul nautis paarike teineteise seltskonda kogu südamest.

Laulupaari vahel oli särisevat keemiat märgata nii tantsupõrandal, kui ka hiljem laua taga jalga puhates.

Peoliste sõnul ei näinud Birgiti ja Marguse omavaheline tants kindlasti välja kui veatu sõprade tants.

Hiljuti pajatas Margus Kroonikale, et laulusaates säramiseks annab talle jõudu pere kindel toetus. Mehele käis saates kaasa elamas ka abikaasa Anna-Greta (28).

Perekond Tsahknate avameelsest intervjuust jäi mulje, et paarikese abielu on pilvitu, kui just mitte arvestada väikeseid maailmavaatelisi pusklemisi.

Margus tunnistas, et on abielu jooksul selgeks saanud sellegi, et naisele on oluline pärast laste sündi veelgi rohkem tähelepanu pöörata. Peres kasvavad pisipõnnid Margaret ja Artur.

Poliitik tunnistas intervjuus, et on loobunud ka 24 tunnisest töörügamisest ning on õppinud väärtustama vaba aega pere keskel. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles